Copy
Veure el butlletí a la web
NUM 95 - 28/10/2022
#MARINA2023

Mollet en Comú presenta Marina Escribano Maspons, com a candidata a l’alcaldia de mollet per les eleccions municipals de 2023

L’acte tindrà lloc aquest divendres al Jardinet del Casal Cultural, a partir de les 18h, i comptarà amb l’eurodiputat Ernest Urtasun.

Després que el mes de juny s’escollís per unanimitat la Marina Escribano Maspons com a candidata a l’alcaldia de Mollet, per a les properes eleccions municipals de maig de 2023, aquest divendres es presenta oficialment en un acte públic.

L’acte comptarà amb la presència i intervenció d’Ernest Urtasun, eurodiputat de Catalunya en Comú, integrat en el grup dels Verds- Aliança Lliure Europea. Des de la formació celebren comptar amb Urtasun de nou, i poder compartir tota la feina que està fent al Parlament Europeu, especialment al voltant de la crisi energètica, climàtica i social i en matèria de justícia fiscal, drets i transició ecològica.

Segons la candidata Marina Escribano Maspons, “aquest acte és l’oportunitat per trobar-nos i compartir reptes que tenim per davant, tant amb qui compartim activitat política, com amb la ciutadania que vulgui saber quin és el nostre projecte per a la ciutat”.

Així mateix, Escribano vol refermar amb aquest acte públic el compromís amb Mollet, amb Mollet en Comú i amb el projecte d’esquerres, ecologista, feminista, de defensa dels serveis públics, els drets socials i la participació.

L’acte tindrà lloc el divendres dia 28 d’octubre, a les 18.30h, al Jardinet del Casal Cultural, a la Ronda Can Fàbregas, 5 de Mollet del Vallès.

OPINIÓ - QUATRE CANTONS - JOVENTUT

Mollet ha de fer espai i donar veu al jovent

Una de les crítiques que rep Mollet és que és una ciutat “dormitori” amb poca personalitat. Amb manca d’activitats culturals i poca oferta d’oci. En el cas de la joventut, la queixa és aplastant: majoritàriament, els i les joves de Mollet es veuen obligats a omplir el seu temps d’oci fora de la ciutat o ni això. I és una situació que, amb algunes excepcions, arrosseguem des de fa anys i s’agreuja amb el temps: la ciutat envelleix i perd dinamisme.

Per a qualsevol ciutat és vital que la seva població jove estigui compromesa amb la vida comunitària, que participi a les entitats o no, però que pugui desenvolupar els seus talents i habilitats i que aporti creativitat i noves formes de fer les coses. El talent jove és l’alè de qualsevol ciutat. I perquè això passi calen les eines, els espais i les polítiques adients.

Mollet porta anys redactant un Pla de Joventut que mai s’acaba, es van tancant locals, públics i privats d’oci jove i el govern de la ciutat fa temps que fa polítiques que no compten amb el joves o no els tenen en consideració. Com si molestés la rebel·lia i la innovació que és pròpia dels i les joves i que necessitem com l’aigua.

Cal girar aquesta situació. Als i les joves, col·lectiu ben divers i diferent,  se li ha de donar veu i escoltar-lo i a la vegada posar a les seves mans eines i recursos que ajudin a desfermar la seva energia creativa, i també a emprendre projectes vitals de futur, personals i col·lectius. És per això que des de Mollet en Comú, llancem aquesta idea de “Mollet ha de fer espai als joves”. Venim reivindicant des de fa anys la necessitat d’un local municipal autogestionat pels joves però també volem impulsar la participació jove, escoltar, recolzar la seva creació artística, l’emancipació, i tot el que té a veure amb el projecte vital en aquesta etapa. Incentivar la seva participació i connectar amb la vida associativa local i amb la creació de noves mogudes. A la comarca tenim exemples ben potents que funcionen i que demostren que és possible i desitjable.

A Mollet, cal fer espai als joves perquè només amb les noves idees fresques de la joventut tindrem una ciutat moderna i amb futur.

A Mollet, farem realitat un espai de joves i per a joves.

Aquest article va apareixer al butlletí municipal QUATRE CANTONS de la primera quinzena d’octubre del 2022

ESPAI DEL PORTAVEU A RADIO MOLLET
 
PORTAVEUS MUNICIPALS - DIMECRES 13:30
No us perdeu l'Espai dels Portaveus d'aquest dimecres 26/10 @radiomollet963 amb @marinascribano

https://www.radiomollet.com/programs/portaveusmunicipals/radiomollet_podcast_22741

A FONS - MENSUAL -
Escolta el podcast  de l’espai d’entrevista mensual (06/10) en profunditat amb els diferents grups municipals, A FONS avui amb @MarinaScribano de @molletencomu. La ciutadania pot ser protagonista adreçant la seva pregunta en directe al telèfon 93 570 68 66 #Mollet #Entrevista
https://www.radiomollet.com/programs/afons/radiomollet_podcast_22544

ARXIU DE TOTS ELS AUDIOS
http://molletencomu.cat/materials/audios/

 
PARTICIPA! - CONTACTA AMB MOLLET EN COMÚ

Recordeu que a l'Ajuntament teniu 4 regidors i regidores al vostre servei, podeu visitar-nos a la primera planta de l'Ajuntament (Plaça Major,1 08100 Mollet) o al Tel 935719500 Ext. 9627. O també per les xarxes socials a les nostres adreces.
 

A la web molletencomu.cat
Per telèfon o Whatsapp al 699 00 66 01 o al 626 28 94 87
Per mail al correu molletencomu@gmail.com
Per Facebook a la pàgina molletencomu
Per Twitter al compte @molletencomu
Per Instagram al compte @molletencomu
 

I també pots visitar-nos al nostre local a Mollet a l'adreça:

Carrer Berenguer III, 116

 

 

Ens podeu fer arribar reclamacions, problemes veïnals, preguntes als plens o qualsevol cosa que us interessi. Anem per Feina!

DIFÓN EL BUTLLETí ONLINE DE MOLLET EN COMÚ
Ajuda'ns a difondre els nostre butlletí:

Si encara no estàs subscrit pots donar-te d'alta al butlletí a:
http://molletencomu.cat/butlleti-online/

Per veure totes les edicions del butlletí:
https://us20.campaign-archive.com/home/?u=f726f75f3f7d07cf05172ab26&id=94754a7aeb

Veure el butlleti a la web
CONTACTA AMB MOLLET EN COMÚ
Twitter
Facebook
Website
Email
YouTube
Instagram
Copyright © 2022 Mollet en Comú, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp