Copy
Veure el butlletí a la web
NUM 96 - 5/11/2022
#MARINA2023

Acte de Presentació de Marina Escribano com a candidata a les eleccions municipals 2023

Us fem un resum de com va anar l’acte de presentació de Marina Escribano com candidata a alcaldessa de Mollet per Mollet en Comú a les properes eleccions municipals del 2023.

L’acte va tenir lloc el divendres 28 d’Octubre al Jardinet del Casal Cultural i aquí teniu diferents materials que recullen com va anar.
Diferents videos:

.
La noticia a la premsa local:

Alguns links a la noticia als mitjans digitals:
https://www.sommollet.cat/noticia/83972/escribano-vol-aglutinar-persones-diverses-que-vuguin-un-canvi-per-transformar-mollet
https://molletviu.com/2022/10/29/marina-escribano-convida-a-sumar-a-tots-els-que-volen-transformar-mollet/
https://el9nou.cat/valles-oriental/actualitat/politica/escribano-tenim-loportunitat-de-sumar-mollet-a-aquesta-onada-de-transformacio/

I finalment una petita galeria d’imatges de collita pròpia

PLE OCTUBRE 2022

Crònica del Ple d’Octubre 2022

Com cada mes , la nostra portaveu Marina Escribano, posa al seu Facebook una petita crònica informal de com ha anat el Ple Municipal del mes amb un resum dels punts tractats, preguntes fetes per Mollet en Comú i els resultats de les votacions.. el podeu veure a

al seu Facebook personal:
https://www.facebook.com/marina.maspons/posts/pfbid0343xkGarP4YG7n8xqr14M7XgAHZGpYi4zU1Lkkmsmw1gxALv4bTJxskHaCw5k9gQGl

o al Grup de Facebook de Mollet del Vallès
https://www.facebook.com/groups/molletdelvalles/posts/10166670324030641/

 

Com sempre, per si és del vostre interès…
Dijous 27 (excepcionalment perquè dilluns era Castanyada), vam tenir el ple municipal, on el tema principal van ser les ordenances fiscals. Això és, els impostos, taxes i preus públics que hem de pagar la ciutadania, per als diferents serveis com recollida i tractament de residus, l’abastiment d’aigua, o altres conceptes com ocupació de la via pública, l’IBI quan es té un immoble en propietat, l’impost de vehicles, entre molts d’altres.
El context econòmic actual és difícil, molt complicat per a molta gent, incert i amb una inflació molt elevada. Així doncs, en aquest Ple, per unanimitat els grups municipals vam estar d’acord en congelar els tributs. Congelar, ni pujar ni baixar. Excepte aquells que per contracte o per altres instàncies, cal incrementar (el cas de deixalles i dels serveis funeraris).
Normalment és un dels plens grossos de l’any, però per aquesta circumstància, no va haver-hi massa batalla, i el vot va ser favorable de tothom, exposant cada grup la seva posició més detalladament (propostes fetes i incorporades, així com promeses adquirides pel govern— que haurà de complir).
En els plens amb mocions, l’hora de sortir de la sala de plens és una incògnita, però l’altre dia vam afinar molt, i en un parell d’hores i pocs minuts, ho vam tenir enllestit. No va haver-hi cap proposta, però sí precs i preguntes, que van anar sobre diferents temes del dia a dia, de diferents àmbits. Des del restaurant del lledoner, tancat fa molts mesos i sense data prevista de reobertura; del manteniment de les fonts a la ciutat; dels sorolls provocats per les autovies que passen a tocar del barri de Can Pantiquet; entre d’altres. Us deixo el quadrat de les que vam fer Mollet en Comú.
En general, un ple amb poc debat, perquè els temes van tenir suport de tothom: Any Abelló, acceptar una donació d’obra d’art…
Per poc me n’oblido! Suposo perquè la intenció d’alguns és que passés de forma desapercebuda… El que va generar més tensió, va ser al començament, en un dels punts de donar compte del nou cartipàs, en què no hi havia cap menció ni cap document a l’expedient, i cap comentari, respecte la contractació com a assessor (càrrec de confiança) de l’ex regidor de Podem, que fa 1 mes va renunciar a ser regidor, però resulta que continua treballant a l’ajuntament com a càrrec de confiança. Va haver-hi comentaris per part de Mollet en Comú, d’Ara Mollet ERC, i resposta del PSC, que en resum va dir que “està més que justificat”.. cap grup més va intervenir. En fin, juzguen ustedes mismos.
I això ha estat tot. Proper Ple, el 28 de novembre!
I si ens voleu passar preguntes, estem a la vostra disposició, per fer-les al Ple.
Salut!

Aqui podeu veure el ple sencer
ACTIVITAS
 

Diumenge 6/11/22 – Caminada Popular contra la contaminació i les males olors

Des de Mollet en Comú donem tot el suport a la Caminada Popular que organitzen Mollet Respira i la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès aquest diumenge. 6 de novembre, contra la contaminació i les males olors.
La Caminada sortirà a les 10 del matí de la Plaça Prat de la Riba (antic ajuntament) i anirà fins a l’església de Gallecs.

Us animem a participar!!
ESPAI DEL PORTAVEU A RADIO MOLLET
 
PORTAVEUS MUNICIPALS - DIMECRES 13:30
No us perdeu l'Espai dels Portaveus d'aquest dimecres 2/11 @radiomollet963 amb @marinascribano

https://www.radiomollet.com/programs/portaveusmunicipals/radiomollet_podcast_22819

A FONS - MENSUAL -
Escolta el podcast  de l’espai d’entrevista mensual (06/10) en profunditat amb els diferents grups municipals, A FONS avui amb @MarinaScribano de @molletencomu. La ciutadania pot ser protagonista adreçant la seva pregunta en directe al telèfon 93 570 68 66 #Mollet #Entrevista
https://www.radiomollet.com/programs/afons/radiomollet_podcast_22544

ARXIU DE TOTS ELS AUDIOS
http://molletencomu.cat/materials/audios/

 
PARTICIPA! - CONTACTA AMB MOLLET EN COMÚ

Recordeu que a l'Ajuntament teniu 4 regidors i regidores al vostre servei, podeu visitar-nos a la primera planta de l'Ajuntament (Plaça Major,1 08100 Mollet) o al Tel 935719500 Ext. 9627. O també per les xarxes socials a les nostres adreces.
 

A la web molletencomu.cat
Per telèfon o Whatsapp al 699 00 66 01 o al 626 28 94 87
Per mail al correu molletencomu@gmail.com
Per Facebook a la pàgina molletencomu
Per Twitter al compte @molletencomu
Per Instagram al compte @molletencomu
 

I també pots visitar-nos al nostre local a Mollet a l'adreça:

Carrer Berenguer III, 116

 

 

Ens podeu fer arribar reclamacions, problemes veïnals, preguntes als plens o qualsevol cosa que us interessi. Anem per Feina!

DIFÓN EL BUTLLETí ONLINE DE MOLLET EN COMÚ
Ajuda'ns a difondre els nostre butlletí:

Si encara no estàs subscrit pots donar-te d'alta al butlletí a:
http://molletencomu.cat/butlleti-online/

Per veure totes les edicions del butlletí:
https://us20.campaign-archive.com/home/?u=f726f75f3f7d07cf05172ab26&id=94754a7aeb

Veure el butlleti a la web
CONTACTA AMB MOLLET EN COMÚ
Twitter
Facebook
Website
Email
YouTube
Instagram
Copyright © 2022 Mollet en Comú, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp