Copy
Veure el butlletí a la web
NUM 88- 09/09/2022
MANIFEST 11S

Per una Catalunya progresista, ecològica i feminista

Manifest per a la Diada Nacional de Catalunya

L’11 de Setembre és un dia de celebració i de reivindicació del poble de Catalunya. La Diada Nacional de Catalunya, és una data que ens obliga a reflexionar sobre el nostre país, que ens empeny a establir noves fites i objectius.

L’any passat vam fixar-nos objectius i fa temps que venim plantejant solucions que estem complint com a país. La Taula de Diàleg que ha anat avançant al darrer any, obre l’oportunitat de mirar cap al futur. Perquè ara, per primera vegada en molt de temps, tenim majories disposades a resoldre el conflicte polític de manera política i bilateral.

Per tant, aquest 11 de setembre tenim davant nostre l’oportunitat de començar a construir el futur que desitgem. Ara tenim la possibilitat de reforçar-nos amb noves conquestes al voltant de les quals construir nous consensos de país.

Tenim reptes als què fer front des de cada racó del país. Perquè són reptes que venen donats per dinàmiques globals: inflació, crisi energètica, canvi climàtic, etc.

Davant d’aquesta realitat, aquesta Diada ha de ser un punt d’inflexió. Perquè ha arribat l’hora de mirar endavant i construir junts i juntes el país que volem. Ha arribat l’hora d’aprofitar les oportunitats que tenim al nostre abast per fer una Catalunya millor, més pròspera i amb més sobirania per cuidar-nos més i millor. Sobirania per decidir-ho tot. Perquè els anhels de justícia social i de llibertat de les dones i homes de Catalunya es troba també en les escoles dels nostres fills i filles, en la decisió sobre la nostra llengua, en els hospitals, en la garantia del dret a l’habitatge, en la protecció del medi ambient i del nostre territori o en l’accés a un treball de qualitat amb un salari digne.

Ha arribat l’hora que tots i totes les que volem avançar, treballem plegades per garantir que la nova etapa esborri desigualtats i retorni esperances. Cal que Catalunya torni a ser la gran potència per la transformació d’Espanya i d’Europa que sempre ha estat. Que recuperem l’ambició, que liderem amb la capacitat d’anticipar-nos als reptes globals. Que aprofitem a una societat civil profundament viva i dinàmica com la nostra per a transformar el present mentre construïm el futur.

És el moment de potenciar Catalunya des de cada poble i ciutat. Perquè Potenciar Catalunya és avançar com un sol poble cap a un futur on la desigualtat sigui un vell record. Un futur on la transició energètica deixi de ser l’eterna demanda per a ser una realitat. Un futur on cuidar-nos, l’amor per la terra i per allò que mengem sigui la norma. Un futur on tots els catalans i catalanes, els d’ara i els que vindran, puguin viure dignament.

Catalunya és un sol poble i, com a tal, el progrés del país és el progrés de la seva gent, dels seus drets, del seu benestar. Catalunya és un sol poble, una gran comunitat per cuidar-nos plegats. I cuidar-nos plegats, ara vol dir lluitar per cada una de les petites conquestes del dia a dia.

Cuidar-nos plegats vol dir deixar-nos la pell per cada un dels altres, per cada pam que es guanya. Perquè quan sumem cada conquesta una per una, això és el que marcarà la diferència entre guanyar o perdre el futur. Per això aquest 11 de setembre tornarem a expressar el nostre ferm compromís amb la plena sobirania, per denunciar aquells qui, des de Catalunya i Espanya, amenacen la llibertat dels ciutadans i ciutadanes (nacional, social i econòmica), per decidir el nostre futur polític i per construir una Catalunya social i plenament democràtica.

Com deia l’Assemblea de Catalunya que enguany celebra el seu 51è aniversari: “Ningú per si mateix, cada un al servei de tots”.

Visca Catalunya!

11 de setembre de 2022

LLUITA CONTRA LA CRISIS
 

Anar amb transport públic, te premi

Dilluns, 5 de setembre, En Comú Podem desenvolupava una campanya informativa a moltes estacions de transport públic de tota Catalunya informant de les bonificacions al transport públic que ha posat en marxa el govern de l’estat i que fa mesos que defenen des de l’espai d’En Comú Podem. Aquestes bonificacions representen la gratuïtat dels bitllets simples de rodalies i descomptes d’entre el 30 i el 50% als bitllets combinats. Una mesura que pot representar un gran estalvi per les famílies, especialment aquelles persones que ara són usuaris habituals del transport públic, és a dir, fonamentalment gent treballadora. D’altra banda, la mesura és un incentiu al transport públic que pot repercutir positivament en la lluita contra la contaminació i contra el canvi climàtic.

A Mollet, des de primeres hores del matí, un important grup d’activistes va repartir a l’estació de Mollet-Sant Fost més d’un miler dels flyers de la campanya entre usuaris que agraïen la informació, celebraven la mesura i que en molts casos ja es beneficiaven d’aquestes bonificacions. L’activitat va comptar amb la presència de Jordi Manils, portaveu comarcal de Catalunya en Comú i dels regidors de Mollet en Comú, Marina Escribano, Gabriel Espinosa i Francisco Sancho que van atendre als mitjans de comunicació locals i comarcals.

 
ESPAI DEL PORTAVEU A RADIO MOLLET
 
PORTAVEUS MUNICIPALS - DIMECRES 13:30
No us perdeu l'Espai dels Portaveus d'aquest dimecres 7/9 @radiomollet963 amb @marinascribano

https://www.radiomollet.com/programs/portaveusmunicipals/radiomollet_podcast_22232

A FONS - MENSUAL -
Escolta el podcast  de l’espai d’entrevista mensual (21/7) en profunditat amb els diferents grups municipals, A FONS avui amb @MarinaScribano de @molletencomu. La ciutadania pot ser protagonista adreçant la seva pregunta en directe al telèfon 93 570 68 66 #Mollet #Entrevista
https://www.radiomollet.com/programs/afons/radiomollet_podcast_22112

ARXIU DE TOTS ELS AUDIOS
http://molletencomu.cat/materials/audios/

 
PARTICIPA! - CONTACTA AMB MOLLET EN COMÚ

Recordeu que a l'Ajuntament teniu 4 regidors i regidores al vostre servei, podeu visitar-nos a la primera planta de l'Ajuntament (Plaça Major,1 08100 Mollet) o al Tel 935719500 Ext. 9627. O també per les xarxes socials a les nostres adreces.
 

A la web molletencomu.cat
Per telèfon o Whatsapp al 699 00 66 01 o al 626 28 94 87
Per mail al correu molletencomu@gmail.com
Per Facebook a la pàgina molletencomu
Per Twitter al compte @molletencomu
Per Instagram al compte @molletencomu
 

I també pots visitar-nos al nostre local a Mollet a l'adreça:

Carrer Berenguer III, 116

 

 

Ens podeu fer arribar reclamacions, problemes veïnals, preguntes als plens o qualsevol cosa que us interessi. Anem per Feina!

DIFÓN EL BUTLLETí ONLINE DE MOLLET EN COMÚ
Ajuda'ns a difondre els nostre butlletí:

Si encara no estàs subscrit pots donar-te d'alta al butlletí a:
http://molletencomu.cat/butlleti-online/

Per veure totes les edicions del butlletí:
https://us20.campaign-archive.com/home/?u=f726f75f3f7d07cf05172ab26&id=94754a7aeb

Veure el butlleti a la web
CONTACTA AMB MOLLET EN COMÚ
Twitter
Facebook
Website
Email
YouTube
Instagram
Copyright © 2022 Mollet en Comú, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp