Copy
God påske fra Destinasjon Knaben
Her kommer historiens første nyhetsbrev fra Destinasjon Knaben i ny design!
Vi takker Studio Oker for hjelp og for å ha jobbet ferdig versjon 2.0 av våre nye nettsider før påsken setter inn. 
Vi vil benytte anledningen til å ønske alle våre kontakter en riktig god påske og håper mange av dere tar turen til Knaben! 

Vi inviterer til workshop 13. mai på Knaben

13. mai vil  Destinasjon Knaben og USUS/ Visit Sørlandet ønske alle medlemmene i Bedriftsnettverket Destinasjon Knaben velkommen til en spennende workshop på Knaben Leirskole.

Denne kvelden vil vi oppsummere prosjektet så langt, og legge frem våre planer for den videre utviklingen på Knaben. Det vil i løpet av kvelden også bli en kreativ del, hvor vi jobber sammen om å sette oss noen mål for arbeidet. Egen invitasjon kommer til bedriftene som er med i nettverket, rett over påsken. 

Ski og løypeinfo for Knaben

Årets snøfattige sesong kombinert med forrige ukes mildvær gjør at det dessverre ikke lengre er mulig å kjøre skispor i løypenettet på Knaben.

Men det er fremdeles  flotte skiforhold på fjellet.

Vi anbefaler at folk tar med skia og går på beina opp Kvinavegen mot Sandtjørn, eller opp Reinshommen mot Roma. Her er det fremdels mulig å få mange flotte skiturer på fjellet. Vær oppmerksom på evt. åpne bekker/oser.  Over 850 m.o.h er det mye snø. Er du på fjellet husk kart og kompass.

Vi ønsker å rette en stor takk til Olav løypekjører og hans team for den innsats som er lagt med i årets sesong for skiløypene på Knaben. Dere har gjort en fantastisk jobb! Sammen med de ivrige snøscooterkjørerne har dere løftet løypekvaliteten mange hakk, og vi ser allerede frem til neste skisesong.

Åpent hos Heidi på Knaben Landhandel hele påsken

Velkommen til Knaben og Knaben Landhandel i påsken!
Butikken er det naturlige samlingsstedet på Knaben og har åpent hver dag fra kl. 11: 00 – 17:00

Heidi sørger for at påskeoppholdet ditt blir perfekt og at ingenting mangler i skapene. Har du lyst på en kopp kaffi er du velkommen til kvilekroken for å ta en pause i skituren, kjøpe en is eller bare slappe av og ta en prat!

PS: Skjærtorsdag kommer fiskebilen til Knaben og du kan bestille mat fra havet på 940 22 317 i forkant.


Les mer om Knaben Landhandel her! 

Områderegulering for Knaben
Program for påske
Copyright © 2019 Destinasjon Knaben.


Ønsker du å endre hvordan du mottar disse epostene?
Du kan oppdatere dine innstillinger eller melde deg av nyhetsbrevet.

Email Marketing Powered by Mailchimp