Copy
logo nieuwsbrief
Van Steunpunt Mantelzorg

Beste mantelzorger,

Naar aanleiding van onderstaande aankondiging van ons webinar 'mantelzorg in balans' in de emailnieuwsbrief van februari hebben we wat vragen gekregen, waardoor we hebben besloten om toch nog even een extra mail te versturen met iets meer informatie. 


Hieronder vind je nogmaals de gestuurde informatie, daaronder lichten we het een en ander toe.

Donderdag 18 februari: Webinar mantelzorg in balans
Tijdens dit webinar zal Ingrid Schoen spreken. Zij is ervaringsdeskundige, auteur en psychosociaal verpleegkundige. Deze interactieve webinar geeft antwoorden op vragen: waarom is het belangrijk om zelf in balans te blijven, wat is de impact van de aandoening van een naaste, hoe is het om samen te leven in coronatijd? Er is aandacht voor het vragen van hulp en er wordt een mentale oefening gedaan om stil te staan bij de eigen balans. Het webinar vindt donderdag 18 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur plaats. Aansluitend is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Als je interesse hebt, kan je je tot 12 februari aanmelden door een mail te sturen aan 
g.reumer@koppelswoe.nl Bij aanmelding ontvang je verdere informatie.
Extra toelichting webinar

Wat is een webinar?
Zonder corona hadden we de workshop ergens op een locatie gegeven. Dat is nu door alle maatregelen niet mogelijk. Daarom kiezen we voor een webinar: een interactieve online workshop. Zo kunnen we hetzelfde aanbieden zonder dat we fysiek bij elkaar hoeven te komen.

Ik ben niet zo handig met computers. Kan ik wel meedoen?
Jazeker. Het is namelijk echt niet ingewikkeld. Na aanmelding ontvang je van ons een mailtje met daarin een link, een login en wachtwoord en een uitgebreide handleiding. Je klikt op de link, vult de login en wachtwoord in en je kunt de workshop volgen. Mocht je er toch niet uitkomen, dan geven we je ook nog een telefoonnummer van iemand van Steunpunt Mantelzorg die je telefonisch kan helpen. 

Ik ben nog niet zo lang mantelzorger. Is het dan voor mij ook interessant?
Ook voor jou is dit interessant. Het is voor mantelzorgers belangrijk om een goede balans te hebben en houden. Daarvoor krijg je tips en handvatten aangereikt. Ook zien we dat veel mantelzorgers het lastig vinden om zelf hulp te vragen. Ingrid biedt de mogelijkheid om er een interactieve workshop van te maken. Als je dat wilt, kun je (anoniem) reacties geven of vragen stellen via een website, maar dat hoeft niet. Je mag ook alleen luisteren.

Mocht je zelf ook vragen hebben, neem dan gerust contact met me op via 0578- 67 67 67.

De inschrijving van het webinar sluit op 12 februari. Ik hoop je tijdens het webinar online te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,

Gerrita Reumer

Coördinator Steunpunt Mantelzorg/ Cliëntondersteuning

Website
Email
Facebook
Copyright © 2021 , Steunpunt Mantelzorg Koppel-Swoe, alle rechten voorbehouden

Je ontvangt deze emailnieuwsbrief, omdat je bij ons staat ingeschreven als mantelzorger in de gemeente Epe. Heb je vragen? Ons emailadres is: info@koppelswoe.nl


Wil je deze emailnieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt hier je gegevens wijzigen of je uitschrijven voor deze emailnieuwsbrief.

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Steunpunt Mantelzorg - Koppel-Swoe · Stationsstraat 25 · Epe, Gelderland 8161 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp