Copy
logo nieuwsbrief

Beste mantelzorger,

We sturen je even een reminder voor onze boottocht op 19 augustus. Ga je gezellig met ons mee? Meld je snel aan bij Gerrita!

Reminder

19 augustus: Rondvaart Elburg

Zin in een onvergetelijke dag op het Veluwemeer? Donderdagmiddag 19 augustus om 14.00 uur kun je mee met een rondvaart! Vanuit het oude vissersplaatsje Elburg vertrekt de boot in de richting van het Veluwemeer voor een rondvaart van ca. 50 minuten. Het geeft je de kans om optimaal te genieten van de natuur en de omgeving. Na de rondvaart is er nog de gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken.

Deze dag is er plek voor 20 personen. Je kunt je t/m 16 augustus aanmelden door een mail te sturen naar g.reumer@koppelswoe.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

afbeelding vertel het ons!
Vertel het ons! 
Wij organiseren regelmatig activiteiten specifiek voor mantelzorgers. Momenteel voeren we gesprekken over verschillende webinars. Houd onze website in de gaten. Bekijk hier het hele programma: 

www.koppelswoe.nl/agenda

Zelf een leuk idee? Vertel het Gerrita!
Zou je over een bepaald onderwerp meer willen weten? Heb je een idee voor een activiteit? Mis je iets in ons aanbod? Laat het ons weten! Mail of bel met Gerrita. Haar gegevens vind je onderaan in deze mail.

 
Bezoek onze webpagina Steunpunt Mantelzorg
Website
Email
Facebook
Copyright © 2021 , Steunpunt Mantelzorg Koppel-Swoe, alle rechten voorbehouden

Je ontvangt deze emailnieuwsbrief, omdat je bij ons staat ingeschreven als mantelzorger in de gemeente Epe. Heb je vragen? Ons emailadres is: info@koppelswoe.nl


Wil je deze emailnieuwsbrief niet meer ontvangen? Of je gevens wijzigen?
Dat kan hieronder. Klik daarover op de juiste link. 

mijn gegevens wijzigen of uitschrijven emailnieuwsbrief.

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Steunpunt Mantelzorg - Koppel-Swoe · Stationsstraat 25 · Epe, Gelderland 8161 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp