Copy
logo nieuwsbrief

Beste mantelzorger,

Graag brengen we onze wandeling van aanstaande zondag nog even onder de aandacht. Je kunt je nog  tot en met aanstaande donderdag opgeven. Op 17 februari is er een webinar voor ouders met zorgintensieve kinderen. Meer informatie over beide activiteiten vind je hieronder.

Geef je nog snel op!

23 januari: wandelen met mantelzorgers en boswachter

Op zondag 23 januari willen we samen wandelen. We vertrekken om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Ossenstal aan de Ossenweg 10 te Epe. We wandelen dan een klein uur en onderweg zal een boswachter wat leuke feitjes over de natuur vertellen. Aansluitend drinken we een kopje koffie of thee bij de Ossenstal (op eigen kosten). 

Lijkt het jou leuk om gezellig mee te gaan? Meld je dan uiterlijk donderdag 20 januari aan door een mail te sturen naar steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl Je krijgt vervolgens verdere informatie.

Agenda activiteiten jonge mantelzorgers
webinar

17 februari: Webinar voor ouders met zorgintensieve kinderen

'Zorgen voor de ander begint bij zorgen voor jezelf.' Als ouder(s) van een kind die veel zorg nodig heeft, kan het lastig zijn om voor jezelf te zorgen. Er komt veel op jouw bordje: de zorg voor (en zorgen om) je kind, inkomen, opvoeding, huishouden, regelzaken en eventuele zorg voor de andere kinderen in het gezin. 

In het webinar op donderdag 17 februari van 20.00 uur tot 21.30 uur kijk je naar hoe je als ouder voor jezelf kunt zorgen als je de zorg hebt voor een kind die intensieve(re) zorg nodig heeft. Vragen die tijdens het webinar aan bod komen: hoe kan ik voor mezelf zorgen? hoe zie ik mijn andere kind(eren) naast mijn zieke kind? Hoe ga ik om met schuldgevoelens? Aansluitend is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Dit interactieve webinar met (ervarings)oefeningen en concrete handvatten wordt verzorgd door Marianne Versaevel. Zij is (kinder)coach bij
Prikkelpracht. Prikkelpracht biedt onder andere begeleiding bij zelfzorg aan ouders en broertjes/zusjes van zieke kinderen.

Aanmelden
Het webinar is voor alle ouders die een zorgintensief kind hebben en wordt verzorgd door de Steunpunten Mantelzorg uit de gemeente Apeldoorn, Epe, Hattem, Heerde en Voorst. Je kunt je aanmelden tot maandag 14 februari door een mail te sturen aan
steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl. Na aanmelding ontvang je meer informatie en een link voor het webinar.

 

foto Gerrita Reumer
Ik ben Gerrita Reumer en ik ben coördinator bij Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe in de gemeente Epe. 

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Laat het weten! Mail, bel of app naar steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67. 

 
Bezoek onze webpagina Steunpunt Mantelzorg
Website
Email
Facebook
Copyright © 2022 , Steunpunt Mantelzorg Koppel-Swoe, alle rechten voorbehouden

Je ontvangt deze emailnieuwsbrief, omdat je bij ons staat ingeschreven als mantelzorger in de gemeente Epe. Heb je vragen? Ons emailadres is: info@koppelswoe.nl


Wil je deze emailnieuwsbrief niet meer ontvangen? Of je gevens wijzigen?
Dat kan hieronder. Klik daarover op de juiste link. 

mijn gegevens wijzigen of uitschrijven emailnieuwsbrief.

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Steunpunt Mantelzorg - Koppel-Swoe · Stationsstraat 25 · Epe, Gelderland 8161 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp