Copy
logo nieuwsbrief

Beste mantelzorger,

Leuk dat je onze eerste emailnieuwsbrief opent! Vanaf vandaag sturen we je ons nieuws digitaal in plaats van 2x per jaar op papier. Daarmee kunnen we sneller relevante informatie en tips met je delen.

Dat sluit exact aan bij wat we met Steunpunt Mantelzorg willen zijn: hét centrale aanspreek- en informatiepunt voor mantelzorgers in de gemeente Epe. Wij bieden gratis en onafhankelijk advies, informatie, ondersteuning en begeleiding. Ook behartigen wij de belangen van de mantelzorger. Je kunt met al jouw vragen betreffende mantelzorg bij ons terecht. Ook vind je hier een luisterend oor.

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen, opmerkingen of ideeën? Laat het weten! Mail, bel of app naar
g.elskamp@koppelswoe.nl of 06-40 92 47 02. Wij wensen jou bovenal veel sterkte toe in deze moeilijke periode! 

In deze emailnieuwsbrief vind je nieuws, tips en een leuke winactie! Alles speciaal voor mantelzorgers. Lees je mee? 

Even voorstellen

foto Geritta Elskamp
Ik ben Gerrita Elskamp en ik ben coördinator bij Steunpunt Mantelzorg in de gemeente Epe. Een deel van de mantelzorgers zal mij al kennen, aangezien ik ruim 8 jaar werkzaam ben bij Koppel-Swoe als cliëntondersteuner mantelzorg.

Voor diegene die mij niet kennen. Ik ben 40 jaar en moeder van een zoon van 6 en een dochter van 12 jaar. Zelf heb ik ervaring als jonge mantelzorger en volwassen mantelzorger. Ik werk met veel plezier bij het Steunpunt Mantelzorg. Vooral de gesprekken met jou als mantelzorger geven mij energie.
Nieuws voor mantelzorgers
afbeelding emailnieuwsbrief
Digitale emailnieuwsbrief
Deze digitale nieuwsbrief ontvang je gemiddeld 1x per 2 maanden. Op deze manier willen we jou op de hoogte houden van interessante informatie voor jou als mantelzorger in de gemeente Epe. Is er een keer wat meer nieuws (bijvoorbeeld rondom nieuwe corona-ontwikkelingen), dan mailen we je een keertje extra en krijg je maandelijks van ons een mail.

De nieuwsbrief zal in principe NIET meer in papieren vorm verschijnen. Mocht je geen mogelijkheden hebben om de nieuwbrief digitaal te ontvangen en toch op de hoogte willen blijven? Neem dat telefonisch contact op met Koppel-Swoe om dit door te geven op telefoonnummer 0578-6 67 67. De papieren versie zal je dan 1 x per half jaar ontvangen.

 
foto coronatest
Coronatest beschikbaar voor mantelzorgers
Als je als mantelzorger symptomen hebt die op corona kunnen wijzen, is dat erg spannend. Er zijn nu mogelijkheden voor mantelzorgers, die samenwonen met een kwetsbare zorgvrager, om een test aan te vragen via de huisarts of de GGD, indien je zelf klachten hebt die op corona kunnen wijzen. 


Lees via deze link meer
foto telefoon en telefoonnummer
Wij staan voor je klaar! 
Het is voor iedereen een spannende tijd en zeker voor jou als mantelzorger. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Heb je vragen, wil je een luisterend oor, praktische hulp, of contact met andere mantelzorgers in deze periode? Dan kan je tijdens deze coronatijd 7 dagen per week contact opnemen met Koppel-Swoe op telefoonnummer 0578-67 67 67.

Meer informatie?
Lees het artikel Mantelzorg, let goed op jezelf!

 
foto met oproep hulp

Jouw input nodig! 
Heb jij ideeën of tips voor andere mantelzorgers? Loop je tegen iets aan binnen de gemeente Epe en kunnen wij je daarbij helpen? Deel het dan met ons. Wij kunnen deze tips dan weer doorgeven aan andere mantelzorgers of aan de gemeente. We horen graag van je! 

Mail, bel of app naar
g.elskamp@koppelswoe.nl of 06-40 92 47 02

Tips en win!
afbeelding boekje klein geluk
Boekentip: Klein geluk voor de mantelzorger
Een boekje in de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie of behoefte. Je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust. De schrijvers geven inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. De heldere en liefdevolle aanwijzingen helpen mantelzorgers om stap voor stap klein geluk (terug) in hun leven te brengen. Mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk, steun komt soms uit onverwachte hoek en dit boekje is er daar één van!
DOE MEE EN WIN! 
Steunpunt Mantelzorg verloot 30x 'Klein geluk voor de mantelzorger' onder mantelzorgers in de gemeente Epe. Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk 25 mei 2020 een mail naar g.elskamp@koppelswoe.nl.

Uiterlijk 1 juni krijgen de winnaars bericht van ons. Niet gewonnen of wil je niet wachten?
Bestel hier of ga naar je lokale boekhandel. Het EAN nummer van het boek is: 9789020213201.
logo mantelzorg.nl
Website tip: www.mantelzorg.nl
Deze website staat vol met informatie voor mantelzorgers. Als mantelzorger wil je weten waar je rekening mee moet houden in de zorg voor jouw kwetsbare naaste; wat kan wel en wat kan niet? Op de website www.mantelzorg.nl vind je veel informatie over mantelzorg en de vragen die mantelzorgers kunnen hebben in deze coronatijd.
Bezoek onze webpagina Steunpunt Mantelzorg
Website
Email
Facebook
Copyright © 2020 , Steunpunt Mantelzorg Koppel-Swoe, alle rechten voorbehouden

Je ontvangt deze emailnieuwsbrief, omdat je bij ons staat ingeschreven als mantelzorger in de gemeente Epe. Heb je vragen? Ons emailadres is: info@koppelswoe.nl


Wil je deze emailnieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt hier je gegevens wijzigen of je uitschrijven voor deze emailnieuwsbrief.

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Steunpunt Mantelzorg - Koppel-Swoe · Stationsstraat 25 · Epe, Gelderland 8161 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp