Copy
View this email in your browser
Morgenster Actueel Extra
30 December 2020

Berichten De Morgenster

Nieuwjaarsreceptie online, zondag 3 januari 11.30 uur
Al twintig jaar kent De Morgenster de jaarlijkse traditie van een nieuwjaarsreceptie. Dit jaar doen we dat online! Een ieder is van harte uitgenodigd om digitaal aan te schuiven. Stuur een mailtje aan Marya de Haas, maryadehaas@gmail.com. Dan ontvang je een linkje naar deze bijeenkomst.
In deze donkere dagen ontmoeten we elkaar niet in de kerk, maar zijn we in gedachten en gebed met elkaar verbonden. En we zijn dankbaar voor het licht dat Jezus, de zoon van God, ons en de wereld heeft gebracht.
De kerkenraad van De Morgenster,

Eveline Bersma, Casper Bos, Hennie Burggraaff, Machteld Eilander, Andries Furster, Marya de Haas, Erik van Halsema, Elma Hoekstra, Agnes van Lambalgen, Philip Posthumus, Anne-Mareike Schol-Wetter, Joanne Schuitemaker, Eveline van Toor, José van Wageningen en Ries de Winter

Kerkbalans in tijden van de pandemie
In januari gaat de actie Kerkbalans 2021 van start. Momenteel krijgt de meerderheid van de leden van De Morgenster het verzoek tot deelname via een e-mail toegestuurd. De kerkleden van wie we het mailadres niet kennen, krijgt het verzoek thuis in de brievenbus bezorgd. Dat doen trouwe vrijwilligers elk jaar weer opnieuw, de zogenoemde lopers.
Wij willen onze vrijwilligers tijdens de coronapandemie zoveel mogelijk ontzien. Daarom het vriendelijke maar ook dringende beroep uw e-mailadres aan ons door te geven. Doe dat voor maandag 4 januari. Dan kan het mee voor Kerkbalans 2021. Stuur uw naam en e-mailadres naar wvk@morgensterhilversum.nl, de mailbox van de kerkrentmeesters.
Veel dank, ook namens onze lopers,
Joep Mourits, kerkrentmeester kerkbalans.


Ons mailadres is:
actueel@morgensterhilversum.nl

Wilt u wat wijzigen?
U kunt hier aanpassingen maken of u afmelden voor deze nieuwsbrief.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Morgenster PKN gemeente Hilversum · Seinstraat 2 · Hilversum, Nh 1222 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp