Copy
LEDENBERICHT
Beste <<First Name>>,

Aan het einde van 2022 is het een goede gewoonte om samen terug te kijken en een blik vooruit te werpen.

Het afgelopen jaar heeft ons een mooie oogst gegeven, waar we goed van gegeten hebben! De inspanning die onze boeren Bram en Jaap daarvoor hebben geleverd is groot en we zijn hen daar heel dankbaar voor. Dat zoveel van onze leden zich ook actief bezighouden met onze boerderij is, zo weten we, noodzakelijk maar niet vanzelfsprekend. Dank, dank, dank daarom aan al die nijvere handen die poten, zaaien, wieden, oogsten, distribueren, plannen, kippen verzorgen, activiteiten organiseren, repareren, installeren en nog zoveel meer. Dankzij jullie is onze boerderij zo ver gekomen.

Het komende jaar wachten ons grote uitdagingen. Eindelijk krijgt onze boerderij met de huisvesting in de nieuwe schuur de vorm die we met elkaar willen. Met meer ruimte voor het boerenbedrijf én ruimte voor de activiteiten die wij als leden zo belangrijk vinden. De plannen zijn gemaakt, de afspraken met de gemeente ook, en 2023 voelt als een kans! Laten we die met elkaar tot een succes maken.

Namens het bestuur

Hanneke Balk, voorzitter 
 

FIJNE FEESTDAGEN

Het midwinteren tijdens de laatste uitgifte afgelopen zaterdag was buitengewoon gezellig. Onder het genot van een warm drankje en een hapje, werd er volop gekletst, al dan niet in de warmte van de vuurkorven. Ook de knutseltafel werd druk bezocht.

Het eerstvolgende ledenbericht komt op 6 januari, de eerstvolgende uitgifte is op zaterdag 7 januari.

Voor iedereen fijne feestdagen en een heel mooi nieuw (Herenboeren)jaar.

 

www.degrooteheide.herenboeren.nl
Faceboek
Website
Instagram
Twitter
Vimeo
Copyright © 2022
Herenboeren De Groote Heide


INSTELLINGEN WIJZIGEN | AFMELDEN | PRIVACYVERKLARING

Email Marketing Powered by Mailchimp