Copy

Nieuwsbrief April 2021
 

Fans van Zeeland, het is zover!

De fruitbomen staan prachtig in bloei op het Zeeuwse platteland en de eerste tulpenvelden zijn te bewonderen. Het voorjaar is ontwaakt, we kunnen weer buiten genieten van de natuur! In deze nieuwsbrief geven we je de leukste tips 🌷

We kijken halsreikend uit naar de tijden waarin meer mag. Dat de horeca weer opent, de musea toegankelijk zijn en attracties bezoekers mogen verwelkomen. Tot die tijd kun je je echter ook heerlijk (én veilig) vermaken in Zeeland! Denk bijvoorbeeld aan een verblijf in een bungalow of strandhuis, een prachtige fiets- of wandelroute én met een beetje creativiteit, een heerlijke voorjaarspicknick op het strand. Toch liever nog even thuis blijven? Bekijk dan de prachtige dronebeelden 🙂

 Geniet van de lente in Zeeland!

Fruitbomen bloesem in Zuid-Beveland!

Dat Zuid-Beveland, na de Betuwe, de grootste fruitteeltregio is van ons land, zie je zeker terug in de uitgestrekte boomgaarden die je hier tegenkomt. Van appels tot peren en zelfs zwarte bessen worden hier in overvloed geoogst. In deze periode staan de fruitbomen prachtig in bloei, hoe leuk is het om deze bloemenweelde te bewonderen vanaf de fiets? Bekijk hier onze fruitbloesem fietsroute!

Bekijk deze fietsroute

Veilig overnachten

Van strandslaaphuisjes tot hotels, campings en vakantieparken. In Zeeland heb je ruim keuze. Maar in deze tijden is veiligheid wel extra belangrijk.

Denk aan eigen voorzieningen, voldoende afstand en bezorg- of afhaalopties voor lunch of diner. Wat zijn nu geschikte accommodaties?

> Bekijk onze tips voor corona proof overnachten in Zeeland

Historische fietsroutes

Binnenkort herdenken we de slachtoffers van de oorlog die ook in Zeeland diepe sporen heeft achtergelaten. Recent prachtig verbeeld in de film Slag om de Schelde. Je kunt nu ook fietsend deze tijden 'herleven'. Beleef in 3 thematische fietsroutes het leven van soldaat John, inwoner Maatje of de Duitse soldaat Klaus in Zeeland.

> Bekijk deze historische fietsroutes

Alvast thuis kokkerellen?

Of je nu wel of niet naar Zeeland gaat, je kunt natuurlijk ook thuis alvast genieten van de Zeeuwse zilte zaligheden. Chefkok Michel van Hofwegen heeft speciaal voor onze Zeeland fans een heerlijk mosselen recept geschreven. Combineer met verse fruit, stokbrood en frisse salade 🥗

> Bekijk het mossel recept hier!

Benieuwd naar de vakantie mogelijkheden in Zeeland?

Bekijk dan regelmatig onze speciale pagina corona maatregelen in Zeeland. Na iedere persconferentie wordt deze informatie vernieuwd. Liever op een afstandje van Zeeland genieten? Bekijk dan eens deze prachtige drone beelden!

Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube

Copyright © 2021 Zeeland.com. Alle rechten voorbehouden.

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Zeeland Visit. Wil je je uitschrijven? Klik dan hier.