View this email in your browser
 

Bewoners bijeenkomst bouwplannen Bison Bowling

 

Met deze nieuwsbrief wil de wijkraad Planetenwijk u wijzen op de tweede bewonersbijeenkomst over de bouw van 150 woningen op het terrein van de Bison Bowling. Op 27 september komt de gemeente nu met schetsen en meer inhoudelijke zaken. Dit is een vervolg op de bijeenkomst van 12 september.

Tussen 18:30 en 21:00 uur bent u welkom bij Bison Bowling
. Meld u wel eerst aan door een e-mail te sturen aan info@orion400.nl, o.v.v. Aanmelding participatiebijeenkomst 27 september. 

Zie de hele tekst van de gemeente hieronder
.

Heeft u vragen over de nieuwbouw? 
Meld u aan en stel ze daar! 


Met vriendelijke groeten Ernst Blok en Paul Reinders Wijkraad Planetenwijk


Uitnodiging tweede participatiebijeenkomst ‘bouwplannen Bison Bowling terrein’ op  dinsdagavond 27 september

De weg vooruit is ingezet! We kijken terug op twee prettige informatiebijeenkomsten: 12 september bij Bison Bowling en 13 september via de digitale weg. De bijeenkomsten markeerden de doorstart van het participatietraject voor Orion400 (Bison Bowlingterrein). Het plan is dat op deze plek in 2024 onder andere ongeveer 150 huurwoningen gerealiseerd worden, waarvan 50% in de sociale sector. In totaal hebben we bij de bijeenkomsten ongeveer 75 buurtbewoners kunnen verwelkomen. We bedanken hen voor hun aanwezigheid en fijne, constructieve gesprekken. We vervolgen dit participatietraject graag spoedig met uw aanwezigheid.

Op dinsdag 27 september vindt de tweede participatiebijeenkomst plaats. Tussen 18:30 en 21:00 uur bent u welkom bij Bison Bowling. Wij zorgen dat de koffie en thee klaarstaan. Het is een inloopbijeenkomst, dus u kunt ook later binnenkomen en weer eerder weggaan. Tijdens deze bijeenkomst laten we een aantal schetsen zien waar het architectenbureau VenhoevenCS aan heeft gewerkt. We horen graag wat u hiervan vindt en welke ideeën u heeft over de invulling van onder andere de publieke voorzieningen en de openbare ruimte. Uw input op deze thema's is nodig om een plan te kunnen maken dat van toevoeging is voor deze buurt.
 
Wij vragen u zich van tevoren aan te melden, door een e-mail te sturen aan info@orion400.nl, o.v.v. Aanmelding participatiebijeenkomst 27 september. 

De informatieborden die wij eerder deze week toonden, kunt u bekijken door op onderstaande link te klikken.
Bekijk de informatieborden zoals getoond op 12 en 13 september
 
Copyright © 2022 Wijkraad Planetenwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp