View this email in your browser
Neem deel aan de digitale wijkraadsvergadering!
 
Op woensdag 21 oktober 20:00 uur (19:30 uur inloop) is de eerste vergadering van de wijkraad op internet! Met de onderstaande link kan u deelnemen. Omdat het nieuw is voor Iedereen vragen wij degenen die niet bekend zijn met Zoom, om ongeveer een half uur voor het begin van de vergadering in te loggen. Dan kunnen we eventuele vragen en problemen over het gebruik oplossen. Onze korte handleiding voor het Zoom gebruik vindt u hier.
 
https://us02web.zoom.us/j/88301340832?pwd=K0VMZWczQWdRWWdtTm01TXdleEF0dz09
 
Mocht de link niet werken dan vult u onderstaande gegevens in op de website van Zoom:
Meeting ID: 883 0134 0832
Passcode: 613447


Nieuwe Leden

Hoera, we hebben nieuwe leden. Zij stellen zich tijdens de vergadering aan u voor. Na goedkeuring door de aanwezige bewoners worden de drie nieuwe leden geïnstalleerd. We zijn daarnaast nog op zoek naar een nieuwe voorzitter en penningmeester.

De vergadering zal verder onder andere gaan over overlast in de wijk en over het burgerinitiatief Kweekzon voor zonnestroom in uw wijk (zie hieronder). Voor de hele agenda zie wijkraadplanetenwijk.nl .


Met vriendelijke groet,
Paul Reinders,
Voorzitter (interim) Wijkraad Planetenwijk
 
Inschrijven op zonnestroom gestart

In Haarlem-Noord zijn twee projecten gestart voor zonnestroom voor mensen die geen geschikt dak hebben of het gewoon te ingewikkeld vinden om het zelf te regelen. Een groep van tien burgers, "Kweekzon" (genoemd naar de locatie Kweektuin) is al enige tijd bezig om inwoners van Haarlem Noord (en Bloemendaal) te helpen aan zonnepanelen. Iedereen kan nu mee doen, want na jaren van voorbereiding is Kweekzon, nu van start. Lees hier verder.

Daarnaast bestaat ook het collectief "Zonneplaneet" dat zonnepanelen op het Mendel College wil gaan leggen. Het gaat hier om een vergelijkbaar initiatief. Lees hier verder.
 
De wijkraad Planetenwijk ondersteunt dit soort burgerinitiatieven van harte, omdat het bijdraagt aan de vergroening van ons energieaanbod en zorgt voor een schonere toekomst voor onze kinderen. Daarom besteden wij aandacht hieraan op onze volgende wijkraadsvergadering op 14 oktober om 20:00 uur in het Verhalenhuis.
 
U kunt nu mee investeren en delen in de opbrengst. Wacht niet te lang, want het succes van de projecten is afhankelijk van uw steun.


Met vriendelijke groet,
Ernst Blok,
Wijkraad Planetenwijk
Twitter
Facebook
Website
Copyright ┬ę 2020 Wijkraad Planetenwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp