Copy
Holistisch Doula & Lichaamswerk
Ceremonies | Cirkels | Behandelingen | Ademwerk | Massages

Agenda


Elke maand worden er weer nieuwe ceremonies, evenementen, cirkels, workshops en activiteiten toegevoegd aan de agenda. Opgeven kan via de website of stuur mij een mailtje/berichtje!

******
12 Augustus | 20:00 - 22:00
Cacao Ceremonie
Innerlijk kind & Zelfliefde 
28 Augustus | 14:00 - 17:00
Rite van de Baarmoeder / Sacres sister Wombhealing
Thema: Vrouwelijke wijsheid
4 September | 11:00 - 18:00
Choco Bliss ceremonie
One day retreat - Zelfliefde 
18 September | 14:00 - 17:00
Cacao ceremonie 
Innerlijk kind & Zelfliefde
19 September | 19:00 - 22:00
Ademcirkel: Breathwork & BRTT
Trauma Release
25 September | 11:00 - 18:00
Truffel ceremonie - Psilocybine reis.

 
Aanmelden

Nieuws


Eens in de zoveel tijd gaat het weer kriebelen en komt de behoefte om te schrijven. Door middel van blogs geef ik informatie en deel ik mijn gedachtes over alledaagse en niet zo alledaagse dingen. 

******

Rite van de Baarmoeder

Een prachtig en krachtig ritueel waarin je loslaat wat niet meer dient en je in contact komt met je innerlijke grootsheid en verlangens.

Door de energie van de inwijding wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd, deze collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk bewust of onbewust pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders mee. Of hebben we pijn, angst of trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.


Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

Meer lezen

Truffel ceremonie


Al langere tijd voel ik mij intens verbonden met de natuur. Het ritme van het leven. De cyclus en de steeds terugkerende seizoenen. Kruiden, dieren, en ook.. plantmedicijnen. Één van de plantmedicijnen waar ik de afgelopen een speciale band mee heb opgebouwd zijn Truffels. Wat heb ik ontzettend veel mogen leren en ervaren van dit magische cadeau van moeder aarde. Truffels hebben mij op meerdere manieren teruggebracht naar mezelf en mij geholpen oude wonden te helen. En nog steeds voel ik de roep. Ik voelde dat ik meer mocht geven en besloot om te gaan samenwerken met dit plantmedicijn in de vorm van ceremonies. Zodat ook andere vrouwen antwoorden en inzichten krijgen. 

Wil je meer weten over Truffels en wat een Truffel ceremonie inhoudt? Lees dan mijn nieuwe blog!

 
Meer lezen

Yoni Steam

Misschien vraag je je nu af wat dit is en waarom ik vind dat elke vrouw dit zou moeten doen.
Een Yoni Steam is het stomen van de vagina en intieme delen van een vrouw. Het is een moment van pure zelfzorg en berusting. Door middel van diverse kruiden, met ieder een specifieke werking/eigenschap, bevorder je de gezondheid van je yoni. 
Een yoni steam klinkt wellicht gek maar dat is het verre van!
Het is in vele culturen al een eeuwenoude traditie onder vrouwen en kent vele voordelen. 
Wil je weten welke voordelen een yoni steam heeft?
In mijn blog schrijf ik er meer over!

Wist je overigen dat je bij mij ook terecht kan voor een yoni steam consult? Ik stel de kruiden dan speciaal op maat samen passend bij jou situatie. Ook leer ik je alles over yoni steamen zodat je hierna zelf aan de slag kunt. Zo fijn!

Meer lezen

Shop

Omdat wij ons graag bezig houden met duurzaamheid en ons lichaam heel kostbaar is heb ik enkel de aller beste en fijnste producten. Die niet schadelijk zijn voor onze aarde of voor onze gezondheid!

 ******
Natuurlijk kraampakket van Dalalou

Dit natuurlijke kraampakket is een duurzaam en liefdevol alternatief op je ‘plastic & ongezellige’ kraampakket van de verzekering. De kraamtas bevat alle verzorgingsproducten en kraamartikelen om jouw bevalling zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. De producten zijn daar waar mogelijk ecologisch, natuurlijk, liefdevol, eerlijk, gifvrij, biologisch afbreekbaar, van natuurlijke oorsprong en altijd bewust. Een cadeautje om uit te pakken! Te gebruiken voor thuisbevallingen én voor geboortes in het ziekenhuis.

 
Natuurlijk kraampakket
Aura/beschermspray & Sheaboter

Voor dat extra beetje selfcare en bescherming van buiten af. 

 
Verzorging & Spiritueel
Social Media
Link

Gezellig als je Nova-Vie komt volgen op Instagram! 

www.nova-vie.com
view this email in your browser
Copyright © 2022 Nova-Vie
All rights reserved.


Our mailing address is:
novavie.daphne@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nova-Vie Doula Leiden · Pieter Coermanstraat 36 · Noordwijk, Zuid Holland 2203GZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp