Copy
View this email in your browser
El butlletí de notícies sobre Custòdia del Territori de les Illes Balears
# 7 - Primavera de 2021
Notícies ICTIB
Arriba la III Setmana de la Custòdia del Territori a Balears
29/05/21. Per tercer any consecutiu es posa en marxa la Setmana de la Custòdia del Territori, al llarg de la qual diverses entitats de la nostra xarxa ofereixen activitats variades relacionades amb la seva activitat de custòdia: visites guiades, cursos, exposicions, etc. Més informació i programa complet seguint aquest enllaç.
Llançem “El món educatiu i la custòdia del territori”
10/05/21. Es tracta d'una guia que vol fomentar la participació dels espais educatius en iniciatives de custòdia del territori, Elaborada amb la participació de diversos representants del món educatiu, la guia exposa les passes clau per dur a terme iniciatives de conservació del patrimoni natural i cultural des de l'àmbit educatiu. Llegir més...
Es crea el Grup de Treball sobre Custòdia del Territori al Domini Públic
01/04/21. L’objectiu principal del grup és fer feina de manera plural i coordinada per donar forma a un document que sigui útil a l’hora de resoldre totes les qüestions entorn les iniciatives de custòdia que tenen lloc a àmbits com el litoral, marí, zones humides i espais fluvials. La titularitat pública d'aquests espais planteja reptes que es volen resoldre al grup. Seguir llegint... 
La ICTIB compta amb nova presidenta!
03/02/21. El passat 3 de febrer va tenir lloc l'assemblea anual de socis i sòcies de la ICTIB via telemàtica. Entre d’altres punts tractats, es varen reelegir els/les membres del Consell Directiu, inclòs el càrrec de presidència que ha passat a ocupar na Gemma Capdevila, una docent amb un llarg recorregut a l’àmbit de la custòdia i l'educatiu. Llegir més...
Formacións bàsiques
 
Ja estan disponibles els vídeos sobre les formacions bàsiques per millorar les teves eines en el treball, impartides durant el trimestre passat:

"Com crear butlletins de notícies”, per Macu Férriz
Pròxims esdeveniments
22/06/21
Custòdia municipal: taller específic per ajuntaments
A finals de juny tindrà lloc una trobada centrada en el paper dels ens locals en la custòdia del territori.

25/06/21 
Jornada tècnica sobre Responsabilitat Social Corporativa

Aquesta jornada pretén explorar les sinèrgies possibles entre el món de la petita i mitjana empresa i les iniciatives de custòdia del territori a Balears.
Fem xarxa
Donem la benvinguda a la nostra xarxa!
02/21. Després d'uns mesos de diàleg entre la Fundació Cleanwave i la ICTIB, el febrer d'enguany varen entrar oficialment a formar part de la nostra xarxa. El 2021 comencen amb el projecte MedGardens, de restauració de praderies de posidonia i comunitats algals, en el que hi participaran diversos agents del territori.
¡Molta sort i benvingudes!
Sessions de feina amb el Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT)
De març a maig de 2021. Des de la ICTIB formem part del FRECT, la xarxa de xarxes a nivell estatal, i participem de les reunions i esdeveniments proposats al llarg de l'any. Els últims mesos hem assistit a diverses reunions, les quals han tractat l'organització de les Jornades Estatals de custòdia del territori (a celebrar-se a l'octubre) i els fons Next Generation, part dels quals seran gestionats per la Fundación Biodiversidad.
#AgendaNaturaliCultural
III Setmana de la Custòdia del Territori a Balears
 
Del 29 de maig al 6 de juny se celebra aquesta cita amb el territori, al llarg de la qual les entitats de la nostra xarxa proposen diversitat d'activitats. En aquest mapa podreu consultar el programa de forma visual, cliqueu a sobre per ampliar:També podeu consultar el programa detallat seguint aquest enllaç.
Fins la propera!

Visita el nostre web: www.ictib.net
Contacte: secretariaictib@gmail.com
Si vols subscriue't a la nostra llista de correu:
http://www.ictib.net/subscriu-te/

No vols rebre aquest correu o en vols canviar les preferències?

El responsable del tractament de les dades és la Iniciativa de Custòdia del Territori de Balears - ICTIB. Les seves dades seran tractades amb la finalitat de difondre el present butlletí, amb l'objectiu de fer arribar informació interessant de l'àmbit de la Custòdia a les persones i entitats del nostre entorn. Amb el seu consentiment, les seves dades formaran part d'una llista de distribució del butlletí. Podrà revocar el seu consentiment en qualsevol moment, utilitzant els mecanismes posats a la seva disposició en cada correu. No se cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Té dret a accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, així com també disposa d’altres drets que vénen especificats a la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades, accessible en la Política de privacitat publicada a la nostra web.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Iniciativa de Custòdia del Territori de les Illes Balears · Manuel Sanchís Guarner, 10 · Palma De Mallorca, Illes Balears 07004 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp