Copy
View this email in your browser
Ja disponible la venda d'entrades i la informació completa a la pàgina web

La 27ª edició de la Mostra FIRE!! ens portarà la representació de 25 països diferents (Alemanya, Argentina, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Xipre, Dinamarca, EUA, Egipte, Espanya, Finlàndia, França, Geòrgia, Grècia, Holanda, Israel, Itàlia, Kosovo, Líban, Noruega, Països Baixos, Sèrbia, Suïssa i Taiwan) que podrem veure repartits als 20 curtmetratges, 22 llargmetratges i 9 documentals que formen la seva cartelera.

A més de la programació presencial a l’Institut Francès, el públic podrà gaudir un any més d’una àmplia selecció de pel·lícules FIRE!! a Filmin, tenint accés a les pel·lícules programades del 9 al 19 de juny (ambdós inclosos) i comptant amb dos mesos de suscripció a la plataforma per un preu de 15€*

*Disponible a partir del 9 de juny

VISITA DE DIRECTORS/ES 
 

La Mostra FIRE!! comptarà amb la visita d’alguns/es director/es que estaran presents durant la projecció de les seves pel·lícules i el públic assistent tindrà l’oportunitat de xerrar amb ells/es en finalitzar la projecció, ja sigui a la pròpia sala o a la terrassa de l’institut Francès. 

Pròximament, facilitarem la informació relacionada amb els/les directors/es disponibles per a entrevista. 

TRÀILER DE LA NOVA EDICIÓ DEL FIRE!!

Presentam el tràiler que resumeix l’edició d’enguany: una àmplia gamma de visions i realitats en què veure’ns refelxats/des, sempre cercant la nostra millor versió.  

https://youtu.be/wLB9-8K-sGY

2º LABORATORI DE DESENVOLUPAMENT DE PEL·LÍCULES LGTBI

El FIRE!! LAB és un lavoratori de desnvolupamtn de pel·lícules de temàtica LGTBI que busca incentivar la seva producció i comercialització a Espanya. La iniciativa, que es realitzarà en el marc de la MOstra FIRE!! 2022, tindrà una duració de 3 dies, del 13 al 15 de juny. 

 

Els/les guionistes i productors/es dels projectes i films seleccionats rebran assessories/tutories a les àrees artístiques com el guió, direcció i producció per part de destacats/des professionals de la indústria audiovisual nacional i internacional.

Més informació aquí

 

Sobre el Casal Lambda

El Casal Lambda de Barcelona és un centre associatiu sense ànims de lucre que té com a objectiu la normalització del fet homosexual. Des de 1975 ofereix a gais i lesbianes un espai de trobada i orientació i un centre d’informació i documentació sobre sexualitat dirigit a professionals i investigadors/es. 

             

El Casal Lambda duu a terme una impirtant tasca de projecció social amb les seves activitats i una feina contínua de sensibilització cap a les institucions públiques, els partits polítics i el conjunt de la societat.

El seu principal objectiu és la normalització social de l’homosexualitat. Sovint, la manca d’quest reconeixement porta a gais i lesbianes a recluïr la seva vida sexual i afectiva a circuits tancats i els hi causa dificultats per acceptar-se i, al mateix temps, es poden produïr situacions de discriminació.

Contacte de Premsa

Claudia de Bartolomé

744 456 865
claudia@playonagency.com

Jonás Torres

610 877 647
jonas@playonagency.com

ACREDITACIÓ MOSTRA FIRE!! 2022
ZONA PREMSA

Cicle a l'Institut Francès

Del 9 al 19 de juny

Entradas ja la venda al web del festival.

Secció Oficial Llargmetratges

Mars One

Gabriel Martins, Brasil, 2022

Estrena a Espanya

Els membres de la família Martins viuen als afores d’una gran ciutat brasilenya. Després de la presa de possessió d’un president d’extrema dreta i com a família negra de classe baixa, senten la tensió d’una nova realitat a mesura que es va consolidant el poder polític.

 

Wet Sand

Elene Naveriani, Suïsa, Geòrgia, 2021, 115’

 

Estrena a Barcelona

En un poble del Mar Negre gerogià, al qual la gent creu que es coneix bé, un dia l’Eliko apareix penjat. La seva neta, Moe, arriba per tal d’organitzar el funeral, però de seguida s’enfronta a una xarxa de mentides i a le stràgiques conseqüències de la relació sentimental secreta que l’Eliko ha mantingut amb l’Ammon al llarg dels darrers 22 anys.


Tràiler

 

Moneyboys

C. B. Yi, Àustria, França, Taiwan, Bèlgica, 2021 118'

Estrena a Barcelona

El món de Fei s’ensorra quan se n'adona que la seva família accepta els seus diners, però no la seva manera de viure ni la seva homosexualitat i lluita per començar una nova vida. Una història universal sobre les relacions interpersonals, que podria tenir lloc a qualsevol part del món.


Tràiler


 

Celts

Milica Tomovic, Sèrbia, 2021, 106'

Estrena a Barcelona

A una Sèrbia en guerra, un grup d’amics busca alguna cosa nova per tal de sortir de la seva realitat. Una festa de disfresses en què els adults experimenten i la seva protagonista, la Marijana, que se n’adona de que vol alguna cosa més que un grup de convidats i un marit poc atent, la qual cosa la duu a viure situacions genuïnes.

Tràiler

 

Secció Oficial Documentals

 

Socks On Fire

Bo McGuire, EUA., 2020, 93'

Estrena a Espanya

Quan la matriarca d’una gran família del sud dels EUA mor sense haver fet testament, els seus fills comencen una amarga baralla per l’herència. Bo McGuire torna als seus orígens a Hokes Bluff (Alabama) per documentar l’enfrontament entre els dos ídols de la seva infantesa: la seva tieta, ara homòfoba, i el seu tiet, gai orgullós.


Tràiler

 

Seyran Ates: Sex, Revolution and Islam

Nefise Özkal Lorentzen, Noruega, 2021, 81’

Estrena a Espanya

El treball humanitari exemplar de Seyran Ateş, feminista radical, advocada i imana turc-alemanya, és el nucli d’aquest documental captivador i esclaridor. Nefise Özkal Lorentzen, directora de la pel·lícula i escriptora i productora turc-noruega resident a Oslo, ha centrat gran part de la seva carrera a fer documentals relacionats amb l’islam i ha fet servir la seva plataforma com a mitjà d’activisme en defensa dels drets humans i per tal de cridar l’atenció sobre la vida de les persones LGBTQ.


Tràiler

 

Secció Oficial Curtmetratges

 

Rosa

Ferran Navarro-Beltrán, Espanya, 2022

 

Rosa va a la piscina municipal on la seva filla hi treballa com a socorrista per tal de recuperar la relació entre les dos. La trobada serà molt especial, ja que és el 18è aniversari de la seva filla i també perqué serà la primera vegada que vegi la Rosa des de que aquesta esdevingués una dona.


Tràiler
 

Starfuckers

Antonio Marziale, EUA, 2022

 

Una vil·la a Hollywood durant una nit d’estiu. El prostitu fa allò que li han demanat i li proporciona al seu client la il·lusió per la qual ha oagat. “Et convertiré en una estrella”, diu el client, però les coses canvien de sobte i la dinàmica de poder es transforma. Una pel·lícula de venjança d’allò més queer.


Tràiler
 

Més FIRE!!

En aquesta edició es duran a terme activitats paral·leles molt diverses al voltant del festival, com ara taules rodones en què s'abordaran temes com els tòpics que envolten el món del futbol i l'homosexualitat o la inclusió LGTBI al guió cinematogràfic

MARKET LGTBIQ+

Els divendres i dissabtes de la Mostra FIRE!! comptaran amb el MarketFire a la terrassa de l’Institut Francès (Carrer Moia, 8). Així, els dies 10 i 11 de juny, les persones assistents gaudiran de l’ODD KIOSK i el 17 i 18 de juny arribarà el torn del NOA NOA.

ODD KIOSK

És un espai Queer que intenta allunyar-se del que es considera convencional, donant visibilitat i normalitzant ser diferent, en lloc de donar-li connotacions negatives. A l’ODD KIOSK el públic podrà trobar les millors revistes independents i una àmplia selecció d’artiestes que formen par del col·lectiu LTBGIQ+.

Web

NOA NOA

El NOA NOA neix amb la intenció d’apropar la cultura independent als/es lectors/es, donant veu a petites editorials, autors/es autopublicats/des i artistes emergents. Compta amb un catàleg especialitzat en cultura LGTBIQ+, feminisme, art, il·lustració i disseny.   

Web

 

Ben aviat arrenca una nova edició, mantenint com sempre el cinema com a eina de conscienciació i reivindicació. Properament estarà disponible tota la programació i venda d'entrades anticipades a través del nostre web www.mostrafire.com. Segueix-nos a les xarxes socials per estar informat de tot.
Instagram
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2022 Casal Lambda, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.