Copy
View this email in your browser

Arriba la 27a edició de la Mostra FIRE!!

i avança la seva programació i imatge gràfica
Després de la passada edició, aclamada per públic i crítica i marcada per les mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries en matèria de COVID-19, la Mostra FIRE!! torna per tal d’oferir, una vegada més, el millor del cinema LGTBI del panorama nacional i internacional, convertint Barcelona en la seva seu central del 9 al 19 de juny. Una edició per la qual passaran creadors/es del món audiovisual reconeguts i reconegudes a nivell mundial i a la qual els aforaments no hi patiran restriccions, ja que està previst dur a terme totes les activitats amb normalitat, permetent les persones assistents gaudeixin de l’essència més pura i característica del Mostra FIRE!!
Segons les paraules del seu director, Antoine Leonetti: “ens omple d’alegria poder recuperar enguany la plena presencialitat. Tornem amb les projeccions a l’Institut Francès de Barcelona, que segueix el mateix nivell que a l’any 2019 i, com sempre, amb molta cura pel que fa a la selecció de llargmetratges, documentals i curtmetratges. Comptarem de nou amb activitats paral·leles, així com a gires fora de Barcelona. El públic s’hi trobarà, per tant, amb el festival de sempre, amb la seva terrassa inclosa, per tal de gaudir del millor cinema LGTBI mundial.”
 
Segueix la teva flama

Amb un personatge alat sortint de les flames representant l’Au Fènix que cada persona duu a dins, la imatge gràfica de la Mostra FIRE!! 2022 ens transmet un missatge d’ànims, energia i llum per ajudar-nos a superar els moments complicats que estem travessant, tant a nivell col·lectiu com individual, apel·lant la nostra resiliència. Cadascú de nosaltres posseeix un foc interior que ens ajuda a continuar endavant i la Mostra FIRE!! així vol demostrar-ho.

Per segon any consecutiu, la Mostra FIRE!! duu a terme el laboratori de desnvolupament de pel·lícules LGTBI amb la voluntat d'incentivar la seva producció i comercialització a Espanya. Així, del 13 al 15 de juny els/les guionistes, directors/es i productor/es dels projectes seleccionats rebran assessories/tutories per part de destacats professionals a la indústria audiovisual nacional i internacional a àrees artístiques como ara el guió, la direcció i la producció.

Més informació aquí
 

DESCARGA IMAGENES AQUÍ

Sobre el Casal Lambda

El Casal Lambda de Barcelona és un centre que té com a objectiu la normalització del fet homosexual. Des de 1976 ofereix a gais i lesbianes un espai de trobada i orientació i un centre d'informació i documentació sobre homosexualitat dirigit a professionals i investigadors.                     
El Casal Lambda duu a terme una important tasca de projecció social amb les seves activitats i un treball continuat de sensibilització cap a les institucions públiques, els partits polítics i el conjunt de la societat. 

El seu principal objectiu és la normalització social de l'homosexualitat. Sovint, la manca d'aquest reconeixement social porta a gais i lesbianes a recluïr la seva vida sexual i afectiva a cercles tancats i causa dificultats, produïnt situacions de discriminació.
 

Contacte de Premsa

Claudia de Bartolomé

744 456 865
claudia@playonagency.com

Jonás Torres

610 877 647
jonas@playonagency.com

AVANÇ DE LA PROGRAMACIÓ 2022

Cicle a l'Institut Francès


 

Del 9 al 19 de juny

Entrades a la venda al web del festival i a les taquilles properament.

Secció Oficial Llargmetratges

Celts

Milica Tomovic, Sèrbia, 2021, 106'

Estrena a Barcelona

A una Sèrbia en guerra, un grup d’amics cerca alguna cosa nova per tal de sortir de la seva realitat. Una festa de disfresses en què els adults experimenten i una protagonista, la Marijana, que s’adona de que vol alguna cosa més que un grup de convidats i un marit poc atent, la qual cosa la porta a viure situacions genuïnes.

Tràiler

 

Girl Picture (Tytöt tytöt tytöt)

Max Alli Haapasalo, Finlàndia, 2022 100'

Estrena a Espanya

Amb un guió intel·ligent i enèrgic, la trama del qual es desenvolupa en tres divendres consecutius a la vida de dos joves, Girls Picture compta amb un trio de fantàstiques actrius protagonistes. Aquestes històries d’amor posseeixen matius amb què tots i totes podem identificar-nos, tant si creiem en l’amor a primera vista com si no.

Tràiler

 

Mascarpone

Alessandro Guida, Matteo Pilati, Itàlia, 2021, 101'

Estrena a Barcelona

L'Antonio és un home de 30 anys la vida de qual pateix un gir inesperat quan l’abandona el seu marit, de qui depèn tant psicològica com econòmicament. Una situació que el duu a adonar-se de que no ha fet bé renunciant a la seva independència per tal de salvar la seva relació de parella.

Tràiler

 

Moneyboys

C. B. Yi, Austria, França, Taiwáin, Bèlgica, 2021 118'

Estrena a Barcelona

El món de Fei es desestabilitza quan s’adona que la seva família accepta els seus diners, però no la seva manera de viure ni la seva homosexualitat i lluita per tal de començar una nova vida. Una història universal sobre les relacions interpersonals que podria tenir lloc a qualsevol part del món.


Tràiler


 

The Hill Where Lionesses Roar

Luàna Bajrami, França, Kosovo, 2021, 82’

Estrena a Espanya

Es tracta del debut com a directora de l’actriu de 20 anys Luàna Bajrami (Retrat d’una dona en flames). Amb una espontaneïtat que recorda Sofia Coppola, Bajrami enfoca tres noies joves que són ambivalents pel que fa a la relació d’amor-odi que tenen amb el seu poble natal. Les activitats del·lictives augmenten quan s’apaguen les seves esperances de futur.


Trailer
 

 

The Swimmer

Adam Kalderon, Israel, 2021, 90’

Estrena a Espanya

Erez, un excel·lent nedador, és seleccionat per un codiciat campament d’entrenament d’èlit. Allà es torba amb un món implacable de rivalitat esportiva on ha de lluitar contra els seus companys per tal d’arribar a l’equip olímpic de natació israelita.


Tràiler
 

 

Wet Sand

Luàna Bajrami, França, Kosovo, 2021, 82’

 

Estrena a Barcelona

En un poble del mar Negre georgià, on l’amable gent que l’habita creu que es coneix bé, un dia apareix Eliko penjat. La seva neta, Moe, arriba per organitzar el funeral, però de seguida s’enfronta a una xarxa de mentides i a les tràgiques conseqüències de la relació sentimental secreta que Eliko ha mantingut amb Ammon al llarg dels últims 22 anys.


Trailer

 

Secció Oficial Documentals

 

Canela

Cecilia del Valle, Argentina, 2020 77’

 

Estrena a Barcelona

Ayax Grandi, un arquitecte de la ciutat de Rosario, decideix ser Canela. Aquesta pel·lícula narra un parèntesi  la vida de la protagonista en què se debateix entre intervenir quirúrgicament o no el seu cos. Canela és una pel·lícula tan intel·ligent, divertida, amable, somrient i captivadora com la seva protagonista.


Tràiler
 

Seyran Ates: Sex, Revolution and Islam

Nefise Özkal Lorentzen, Noruega, 2021, 81’

Estrena a Espanya

El treball humanitari exemplar de Seyran Ateş, feminista radical, advocada i imana turc-alemanya, és el nucli d’aquest documental captivador i esclaridor. Nefise Özkal Lorentzen, directora de la pel·lícula i escriptora i productora turc-noruega resident a Oslo, ha centrat gran part de la seva carrera a fer documentals relacionats amb l’islam i ha fet servir la seva plataforma com a mitjà d’activisme en defensa dels drets humans i per tal de cridar l’atenció sobre la vida de les persones LGBTQ.


Tràiler

 

Socks On Fire

Bo McGuire, EUA., 2020, 93'

Estrena a Espanya

Quan la matriarca d’una gran família del sud dels EUA mor sense haver fet testament, els seus fills comencen una amarga baralla per l’herència. Bo McGuire torna als seus orígens a Hokes Bluff (Alabama) per documentar l’enfrontament entre els dos ídols de la seva infantesa: la seva tieta, ara homòfoba, i el seu tiet, gai orgullós. 


Trailer

 

Molt aviat arrenca una nova edició, mantenint, com sempre, el cinema com a eina de concienciació i reivindicació. Pròximament estarà disponible tota la programació i la venda d'entrades anticipades a través del nostre web www.mostrafire.com. Segueix-nos a les xarxes socials per tal d'estar informat/da de tot.
Instagram
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2022 Casal Lambda, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.