Copy
View this email in your browser

Sweetspot voor horeca en retail: wij vertellen alles over waar jouw volgende vestiging moet komen.

Formules die willen uitbreiden kiezen na prime cities steeds meer voor second cities. Maar hoe bepaal je waar je je moet vestigen in een stad die je niet goed kent? Lees in deze nieuwsbrief hoe onze Sweetspot analyses dat voor je in kaart brengen!

Sweetspot analyses: de nieuwe tool om de plek van je volgende vestiging te bepalen!

Sweetspot analyses vertellen je dat precies, op basis van de door jouw gekozen doelgroep. We laten niet alleen zien waar deze doelgroepen kunt vinden, we geven je ook meteen inzicht in het aantal vestigingen daarmee je de doelgroep maximaal afdekt. En vervolgens visualiseren we exact hoe jouw verzorgingsgebied jouw doelgroep het beste afdekt.
Sweetspot Pilot Toastable afgerond

Wij zijn een half jaar bezig geweest om de Sweetspot analyse te ontwikkelen. Daarvoor hebben we twee pilots gedaan, waarvan één met koffie- en tostiketen Toastable. In deze pilot hebben we de Sweetspot analyse gevalideerd in een studie om te bepalen waar in Leiden de vijfde vestiging van Toastable het beste zou kunnen komen. Én we namen voor het eerst ook concurrentie mee in onze analyses! Lees de case op onze website
Branche specifieke toepassingen van Sweetspot analyses op onze vernieuwde website.

Onze vernieuwde website hebben we helemaal ingericht naar de verschillende branches die we bedienen met onze nieuwste producten. Je vindt er precies wat jouw branche met Sweetspot analyses kan doen
 als je voor een formule werkt, een franchiseorganisatie vertegenwoordigt, of adviseert aan de hospitality branche.
Op de productpagina's vertellen we hoe de Sweetspot analyses werken en wat ze ze kosten. 
 
Sweetspot one-pager

Als je in één oogopslag wilt weten hoe het de Sweetspot analyses werken, download dan onze one-pager. Het geeft je een beknopt overzicht van deze nieuwe dienst.Wil je meer weten, dan kan je altijd een case bekijken, een demorapport downloaden of contact met ons opnemen. We vertellen er graag alles over!
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Honeyspot Location Matching, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp