Copy
Beste <<First Name>>,

De vorige nieuwsbrief in april kwam nog vanuit de werkkamer, maar de zomermaanden heb ik aan het water doorgebracht met een ideale combinatie van inspanning en ontspanning. Met een grote productiviteit - al zeg ik het zelf - en veel nieuwe initiatieven:
  • Ontwerpen en inrichten van het SIAM Huis
  • Succesvol verandering leren begeleiden
  • Neem ook deel aan de Global Games
  • ITIL4 Digital & IT Strategy Bootcamp
  • Bouw van nieuw kantoor gestart
En dat is nog lang niet alles. Maar er moet ook iets voor een volgende nieuwsbrief overblijven :-) Als je  meer wilt weten over deze initiatieven, neem gerust contact met me op. Ook voor de komende tijd, pas goed op jezelf en op de mensen om je heen.

Met vriendelijke groet,

Arjan van der Poel


P.S. Er starten in september weer ITIL4, SIAM en DevOps trainingen, zowel Foundation als Professional. Check onze website voor meer informatie.
 
Ontwerpen en inrichten van het SIAM Huis
We gebruiken graag de metafoor van het ‘SIAM Huis’ om uit te leggen wat er nodig is om optimale samenwerking tussen alle partijen in het servicelandschap mogelijk te maken.

Alleen als alle kamers (lees: practices) goed zijn ingericht kunnen partijen optimaal samenwerken om world class end-to-end diensten te leveren.
Meer informatie
Succesvol verandering leren begeleiden
Of je nu best practices leest over Agile, DevOps, ITIL of SIAM, iedereen onderkent het belang van verandermanagement en communicatie. Maar echte handvatten krijg je er maar beperkt.

Wil je echt leren hoe je verandering succesvol begeleidt? Met praktische tips? Dan is onze 3-daagse training Change Management Foundation (start: 5 oktober) iets voor jou.
Meer informatie
P.S. Lees ook het artikel 'De vele facetten van organisatieverandering' op LinkedIn.
Neem ook deel aan de Global Games
Onze SIAM Business Game is bijna gereed. Samenwerken is de kern van de simulatie. Alle partijen moeten optimaal samenwerken om de Global Games te organiseren.

We zeggen niet voor niets: 'samenwerking selecteer je niet, die moet je samen bouwen'. En dat is precies waar het in deze simulatie om draait. Doe je mee?
Meer informatie
Digital & IT Strategy Bootcamp

Op 25 september 2020 lanceert AXELOS de laatste ITIL4 module: Digital & IT Strategy. Dit is de laatste stap naar ITIL4 Strategic Leader certificering.

Speciaal voor reeds gecertificeerde Managing Professionals bieden we op 2, 16 en 30 oktober een compacte bootcamp om ook deze laatste stap naar Strategic Leader te zetten.

Meer informatie
Bouw van nieuw kantoor gestart
Inderdaad, je leest het goed. We gaan een nieuw kantoor c.q. trainingsruimte bouwen. Op het terrein in Oud Ade, waar nu ook al ons huidige kantoor staat.

In dit nieuwe pand, midden in het Groene Hart, direct gelegen aan de Kagerplassen, krijgen we ook de beschikking over een volledig ingerichte trainingsruimte. Verwachte oplevering begin 2021.
Kom bij ons langs
LinkedIn
YouTube


U kunt hier uw gegevens wijzigen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp