Hallo studio 8 hier, we zijn altijd drukdrukdruk met allerlei projecten en dat al meer dan 9 jaar, niet meer dan logisch dat we jullie hiervan op de hoogte moeten houden! Daarom sturen we enkele keren per jaar een nieuwsbrief met een update van ons reilen en zeilen. Neem zeker ook eens een kijkje op onze diverse sociale media-kanalen en likes zijn altijd welkom!!
 

 

Newsletter 01/2019

Projects

In 2018 werd in de buurt van Brugge een concept store voor de Kringwinkel gecreëerd.
Een selectie van de “betere vintagestukken” wordt er te koop aangeboden.
Studio 8 kreeg de opdracht om een groot magazijn om te vormen dmv een flexibele inrichting die het toelaat om kleine en grotere stukken te presenteren. Daarnaast werd een gezellige bar vormgegeven met zicht op een prachtige tuin met idyllische vijver.

LINK NAAR PROJECT
Welkom in de wereld van SCABAL.
Scabal werkt met stoffen die kwaliteit en luxe uitstralen. Scabal kan dan ook bogen op een trouw cliënteel van beroemdheden, gaande van de presidenten van Amerika tot de filmsterren van Hollywood. Studio 8 werd aangesproken om dit cachet te vertalen in de inkomhal van hun HQ te Brussel. Hiervoor werd een levensgrote timeline met enkele exceptionele foto’s zo geconcipieerd dat elke bezoeker een boeiende wandeling kan maken langs hun uitgebreide palmares.
LINK NAAR PROJECT
NEW OFFICE
Voor diegene die nog niet op de hoogte waren, studio 8 is verhuisd! :-) Onlangs werd de nieuwe kantoorruimte en showroom van studio 8 op het Nieuwe Zuid officieel in gebruik genomen. Het Nieuw Zuid is een site die volop in expansie is en zich, naast een aanbod aan woningen en appartementen, ook laat onderscheiden door ruimte te bieden aan tal van kunstgalerijen.  Diversiteit verzekerd! Studio 8 heeft  zich gevestigd in een hoekpand met grote glaspartijen en inspirerend zicht op de Schelde. Het interieur is uiteraard geheel volgens eigen ontwerp en makelij. Organische vormen, warme materialen en een eigenzinnige vormgeving waarbij o.a. authentieke Japanse schuifdeuren werden geïntegreerd. We staan niet stil, en onze stijl evolueert uiteraard mee doorheen de jaren. En geef nu toe, wie wil er niet in zuiderse sferen dagelijks kunnen werken ;-)
 
Copyright © 2019 Studio 8, All rights reserved.


Change preferences or unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp