Copy
View this email in your browser
Speciale januari aanbieding voor uw gezondheidsdoel.

 Atlas Gezondheid zal nooit stoppen met lobbyen om onze proactieve zorg beter vergoed te krijgen. Om iedereen toch alvast zelf tegemoet te komen in januari 2021 bieden wij het volgende aan:
  1. Indien u inmiddels langer dan twee jaar niet geweest bent krijgt u een volledige intake inclusief de wellness-score en een behandeling voor de prijs van een intake (€80,- ipv €140,-)
  2. Indien langer dan 6 maanden maar korter dan 2 jaar niet geweest bent dan krijgt u een evaluatie inclusief wellness score en behandeling voor €50,- ipv €125
BOEK NU!
Sinds twee jaar biedt Atlas Gezondheid ook fysiotherapie en functional fitness aan en sinds een jaar de Wellness score dat een totaalbeeld geeft van uw gezondheid.
  
We staan ​​klaar om u bij de hand te nemen en u bij elke stap naar een verbeterde gezondheid te helpen en ondersteunen. Laat dit jaar geen dag meer voorbijgaan zonder de kans te grijpen om gezonder te leven. Indien u vanwege COVID-19 alweer een tijdje niet in één van de Atlas Gezondheid praktijken bent geweest is het tijd om weer met ons in contact te komen. Klachten kunnen altijd voorkomen worden en wij zullen hevig investeren in uw gezondheid. Neem vandaag nog contact op en profiteer van onze aanbieding en begin NU je reis om (weer) deel uit te maken van een gezonde samenleving!
 
NB: tot eind januari kan u uw huidige ziektekostenverzekering nog optimaliseren voor de chiropractie en fysiotherapie behandelingen. Dat is dan weer mooi meegenomen.

Met ons allen staan wij voor een gezond 2021!


Michiel - Chiropractor en eigenaar Atlas Gezondheid.
www.atlasgezondheid.nl
Het verband tussen de trapezius-spier (of monnikskapspier ) en een slechte houding

Tijdens deze moeilijke Corona-tijd  hebben we ons stilaan van een werkomgeving- ergonomie naar een thuisomgeving aangepast en dit kan gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor nek- en hoofdpijn.
Het voorover buigen als je het scherm niet kan lezen, de lage stoel die zorgt voor een onnatuurlijke houding, de verkeerde positie van het toetsenbord en muis en de extreme draaibeweging op regelmatige basis kunnen je ruggegraat, zenuwstelsel en zachte weefsels beïnvloeden.DeTrapezius spier is een van de voornaamste spieren van de nek die verantwoordelijk zijn voor hoofdpijn en nekspanning. De spier hecht zich aan de onderkant van de schedel, het uiteinde van het sleutelbeen, schouderblad en aan de hals en thoracale wervels. De Trapezius spier is verantwoordelijk voor de schouderhoogte ,  de opwaartse rotatie van het schouderblad, laterale flexie of buiging van het hoofd, extentie of uitstrekken van het hoofd en stabilisatie van het schouderblad tussen armbewegingen. De Trapezius-spier word veranderd door de bovenste zenuwen in de nek.

De Trapezius spier raakt vaak bezeerd door herhaalde handelingen en een verkeerde houding tijdens computer werk. Dit veroorzaakt een ronding in de schouderhouding waardoor de Trapezius spier vermoeid raakt. De grotere achterhoofdszenuw gaat door de vezels van de Trapezius, waar deze kan worden samengedrukt wat mogelijk bijdraagt tot spierspanningshoofdpijn.
Rekoefeningen:
Bovenste vezels
  • Buig je nek naar de zijkant met één hand en grijp de zijkant van een stoel met de andere hand
Middelste vezels
  • Kruis je armen, grijp je schouderbladen en draai zijwaarts
Lagere vezels
  • Buig voorover en draai de arm naar de andere kant ; je kan hierbij de tafel vasthouden.

Dieter - Chiropractor
Functional fitness is ons enorm populaire en succesvolle trainingsprogramma dat gericht is op de verbetering van de functie van het hele lichaam. Wij richten ons op het verbeteren van spierkracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Dit alles gecombineerd in 1 uur trainen met de personal trainer in een “small group” verband. Dit is niet zomaar een training, deze trainingen zijn exclusief ontwikkeld door Atlas Gezondheid in samenwerking met 8WW om de wellness-score kracht bij te zetten voor het behalen van ieders gezondheidsdoelen.
 
LET OP! In teken van het nieuwe jaar geef ik iedereen die nog niet met ons heeft functional fitness heeft getraind de kans om een maand lang mee te trainen met 50% korting op het reguliere tarief. Zoals altijd kan het nergens goedkoper want wij doen er alles aan om een gezonde samenleving te creëren. Via deze link kan u in januari uw proefmaand boeken en bij het invoeren van de kortingscode: GEZOND2021 krijgt u 50% korting.
50% KORTING
Facebook
Twitter
Website
Thuiswerken?
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2021 ATLAS GEZONDHEID, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp