Copy
Bekijk deze nieuwsbrief online
NIEUWSBRIEF
JANUARI 2021

Uitkijken naar nieuw magazine

Mirom Menen pakt uit met een nieuw magazine. Eind februari verschijnt de eerste editie in de stads- en gemeentekranten van Menen, Wevelgem en Wervik. Je komt er meer te weten over onze werking, geven veel tips én je maakt kans op een gratis compostvat. Houd je brievenbus alvast in de gaten.

Voorzitter helpt op recyclagepark

Onlangs was er een opvallend nieuw gezicht te zien bij de parkwachters van het recyclagepark van Menen. Stan Roose, voorzitter van de Raad van Bestuur van Mirom Menen, draaide een dagje mee op het recyclagepark.

>> Lees hier over zijn ervaringen

Nieuwe Kringloopwinkel in Menen


Er komt een nieuwe winkel in het centrum van Menen, in het voormalige filiaal van De Blokker aan de Rijselstraat 1. De opening is voorzien voor de eerste helft van april.

>> Hiervoor kan je terecht in de Kringloopwinkel

Dit afval mag je brengen naar Gullegem Rijksweg


We krijgen regelmatig vragen over welk materiaal welkom is in het recyclagepark langs de Rijksweg (naast de A19) in Gullegem. Op dat park kan je enkel terecht met afval van de oranje groep. Met materiaal dat tot de groene en rode groep behoort, ben je meer dan welkom op het recyclagepark langs de Nijverheidslaan in Gullegem en op alle andere parken in Menen, Lauwe, Wervik en Geluwe. 
 
>> Dit mag je brengen naar Gullegem Rijksweg

Geniet van nieuw Restjeskookboek


Vlaco vzw geeft je in dit nieuwe Restjeskookboek meer dan 60 verrassende en superlekkere oplossingen om je drankrestjes om te toveren tot heerlijke, nieuwe gerechten.
 
>> Het nieuwe Restjeskookboek

Podcast over zwerfvuil en recyclage


Mooimakers en FostPlus hebben meegewerkt aan de podcast Wetenschapje voor kinderen vanaf 8 jaar. Katrien Menten van Fost Plus treedt op als expert rond de vraag: Kan je van papier opnieuw een boom maken?
 
>> Beluister hier de podcast

Matrassen gratis op recyclagepark


Particulieren kunnen afgedankte matrassen gratis inleveren op het recyclagepark. Wie langskomt op het recyclagepark met een matras, moet dan geen rode groep meer kiezen. Er is een speciale knop op het beginscherm voorzien om aan te geven dat je een matras bij hebt.

>> Lees er hier meer over

Op de hoogte van ons nieuws


Volg ons via onze website en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Heb je een dringende vraag? Bel ons of stuur een mail.
 

Contact Mirom Menen

Mirom Menen
Industrielaan 30
8930 Menen
T: 056 52 81 30

info@mirom-menen.be
www.mirom-menen.be

Openingsuren burelen

Maandag tot en met donderdag:
8-12 uur en 13-16.30 uur
Vrijdag:
8-12 uur
 
Facebook
Website
Email
Inschrijven
Aarzel niet om deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden, collega's en kennissen.