Copy
Bekijk deze nieuwsbrief online
NIEUWSBRIEF
NOVEMBER 2020

Nog even geduld voor ophaalkalender

In de stads- en gemeentekrant van december staat dat alle inwoners intussen hun ophaalkalender voor 2021 in hun brievenbus gekregen hebben, maar dat klopt niet. De bedeling ervan is voorzien in de week van 7 tot 11 december. Wie nieuwsgierig is, kan de ophaalkalender voor 2021 nu al downloaden via www.mirom-menen.be/ophaalkalender

>> Lees er hier meer over

Recycle! App in nieuw jasje


Er is een update van de Recycle! app. Met die gratis app, beschikbaar voor iOs en Android, blijf je op de hoogte van alle ophalingen van restafval, PMD en papier en karton. Daarnaast vind je ook vlot alle inzamelpunten en recyclageparken in je buurt. Download de app nu via www.recycleapp.be.
 

Sluitingsdagen in kerstvakantie


De kerstboom staat binnenkort te blinken op de recyclageparken van Mirom Menen en de eindejaarsperiode betekent ook dat er enkele extra sluitingsdagen aankomen.
 
>> Dit zijn de sluitingsdagen

Afvalophalers en parkwachters staan in de kijker


Deze week stonden de afvalophalers en parkwachters in de kijker. Ze kregen heel wat complimenten. Ook wij zeggen: dankjewel!
 

Afvalzakken bestaan uit 80 procent gerecycleerd materiaal


Vanaf 1 januari 2021 zullen je restafval- en PMD-zakken bestaan uit minstens 80 procent gerecycleerd materiaal. Op vlak van afmetingen en prijs verandert er niets.

>> Lees er hier meer over
 

Nog witte restafvalzakken? Vergeet je stickers niet te kopen!


Stickers voor op de witte restafvalzakken zijn nog te koop tot 31 december 2020. Je kan ze wel nog gebruiken tot eind 2021. Stickers zijn verkrijgbaar op de recyclageparken, aan het onthaal van Mirom Menen en in de gemeentehuizen.
 
>> Nog stickers nodig?

Op de hoogte van ons nieuws


Volg ons via onze website en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Heb je een dringende vraag? Bel ons of stuur een mail.
 

Contact Mirom Menen

Mirom Menen
Industrielaan 30
8930 Menen
T: 056 52 81 30

info@mirom-menen.be
www.mirom-menen.be

Openingsuren burelen

Maandag tot en met donderdag:
8-12 uur en 13-16.30 uur
Vrijdag:
8-12 uur
 
Facebook
Website
Email
Inschrijven
Aarzel niet om deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden, collega's en kennissen.