Copy
Bekijk deze nieuwsbrief online
NIEUWSBRIEF
DECEMBER 2020

Nieuwe ophaalkalender in brievenbus

Alle inwoners van Menen, Wevelgem en Wervik hebben de nieuwe ophaalkalender voor 2021 in hun brievenbus gekregen. Opvallend: niet alleen de kalender kreeg een update, ook enkele ophaalrondes zijn veranderd.

>> Lees er hier meer over

Extra glasbollen voor feestdagen

De eindejaarsperiode is de drukste van het jaar bij de glasbollen. Onder meer in de Kruisekestraat in Wervik en de Vinkestraat in Wevelgem komen extra glasbollen om de grote hoeveelheden glas te verwerken.

>> Plaats geen afval naast een volle glasbol

Waar moet ik met mijn afval naartoe na eindejaar?


Het worden speciale feestdagen dit jaar. Geen grootscheepse fuiven en evenementen, maar gezellige etentjes thuis. Weet jij waar je achteraf naartoe moet met je kerstboom en plastic cadeaupapier

>> Kom het hier te weten

Matrassen gratis op recyclagepark


Vanaf 1 januari 2021 kunnen particulieren afgedankte matrassen gratis inleveren op het recyclagepark. Wie langskomt op het recyclagepark met een matras, moet dan geen rode groep meer kiezen. Er is een speciale knop op het beginscherm voorzien om aan te geven dat je een matras bij hebt.

>> Lees er hier meer over

Sluitingsdagen in kerstvakantie


De kerstboom staat te blinken op de recyclageparken van Mirom Menen en de eindejaarsperiode betekent ook dat er enkele extra sluitingsdagen zijn.
 
>> Dit zijn de sluitingsdagen

Afvalzakken bestaan uit 80 procent gerecycleerd materiaal


Vanaf 1 januari 2021 zullen je restafval- en PMD-zakken bestaan uit minstens 80 procent gerecycleerd materiaal. Op vlak van afmetingen en prijs verandert er niets.

>> Lees er hier meer over
 

Nog witte restafvalzakken? Vergeet je stickers niet te kopen!


Stickers voor op de witte restafvalzakken zijn nog te koop tot 31 december 2020. Je kan ze wel nog gebruiken tot eind 2021. Stickers zijn verkrijgbaar op de recyclageparken, aan het onthaal van Mirom Menen en in de gemeentehuizen.
 
>> Nog stickers nodig?

Op de hoogte van ons nieuws


Volg ons via onze website en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Heb je een dringende vraag? Bel ons of stuur een mail.
 

Contact Mirom Menen

Mirom Menen
Industrielaan 30
8930 Menen
T: 056 52 81 30

info@mirom-menen.be
www.mirom-menen.be

Openingsuren burelen

Maandag tot en met donderdag:
8-12 uur en 13-16.30 uur
Vrijdag:
8-12 uur
 
Facebook
Website
Email
Inschrijven
Aarzel niet om deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden, collega's en kennissen.