Copy
Bekijk deze nieuwsbrief online
NIEUWSBRIEF
SEPTEMBER 2021

Checklist bij bezoek recyclagepark


Het is belangrijk dat we ons afval beter sorteren. We hebben alvast een checklist opgesteld die je kan volgen vooraleer je afval bij het brandbaar afval (rode restgroep) gooit op het recyclagepark.

>> Deze vragen behoren tot de checklist

Win een bon voor De Kringloopwinkel


In het Mirom Menen Magazine dat eind deze maand verschijnt in de stads- en gemeentekranten, staat een wedstrijdvraag die je een bon van 25 euro kan opleveren voor De Kringloopwinkel. Houd je brievenbus alvast in de gaten!
 

Gert en James zoeken toestellen


Heb je thuis nog toestellen die je niet langer nodig hebt, maar die nog gebruikt kunnen worden? Breng ze dan binnen bij De Kringwinkel en schenk ze aan de slachtoffers van de watersnood. 50 deelnemers maken kans op een VIP-ticket in het publiek van De Cooke en Verhulst Show!

>> Lees er hier meer over

Recyclagepark Geluwe vroeger gesloten op 9/10


Op zaterdag 9 oktober zal het recyclagepark van Geluwe de deuren sluiten om 12 uur in plaats van om 16 uur. In de namiddag vindt de loopwedstrijd Dwars door Geluwe plaats waardoor het recyclagepark niet bereikbaar zal zijn met de wagen.

Extra controle op zwerfvuil en sluikstort


Van 4 tot en met 10 oktober vindt de Week van de Handhaving plaats. Samen met de politie en de gemeenten slaan we met Mirom Menen de handen in elkaar om extra te controleren op zwerfvuil en sluikstort.

>> Alle acties in de Week van de Handhaving

Mirom Menen ondersteunt evenementen

Mirom Menen wil organisatoren van evenementen zo veel mogelijk ondersteunen om op een milieuvriendelijke manier alles te laten plaatsvinden. Daarom hebben we een aanbod van rolcontainers en herbruikbare bekers uitgewerkt voor evenementen van grote festivals tot kleine straatfeesten.
 
>> Ontdek hier ons aanbod

Op de hoogte van ons nieuws


Volg ons via onze website en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Heb je een dringende vraag? Bel ons of stuur een mail.
 

Contact Mirom Menen

Mirom Menen
Industrielaan 30
8930 Menen
T: 056 52 81 30

info@mirom-menen.be
www.mirom-menen.be

Openingsuren burelen

Maandag tot en met donderdag:
8-12 uur en 13-16.30 uur
Vrijdag:
8-12 uur
 
Facebook
Website
Email
Inschrijven
Aarzel niet om deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden, collega's en kennissen.