Copy
Välkommen till vårt eget lokala informationsblad

Månadsbrevet/utskicket har fått ett namn

”Rosenbladet”

Tack till alla er som engagerat sig i namnfrågan och vinnaren kommer att få en present.

Vi kommer att prova att skicka ut ”Rosenbladet” varje månad förutom juli och augusti på prov fram till årsskiftet för att berätta för er alla vad som händer inom Arbetarekommun(partiet). Vilka aktivitetersom kommer att erbjudas men även ge er möjlighet att som medlem få ansvara för ett månadsutskick om man så önskar. Ge oss gärna återkoppling på hur ni upplever månadsbrevet/ ”Rosenbladet”.

Jag vill passa på att presentera mig

Mitt namn är Susanne Norling och jag är nyvald ordförande i Hudiksvallsbygdens S-förening samt vice ordförande i Arbetarekommun. Jag sitter även som ordinarie ledamot i Sociala omsorgsnämnden i Hudiksvall. Jag är gift med Tord och har två vuxna barn. Vi bor i Hudiksvall och har en sommarstuga där jag kan sitta och tomglo på vattnet som en kollega till mig sa vid ett tillfälle och där jag kan tanka energi.

Jag påbörjade mina socionomstudier som 46-åring och arbetar idag som kurator vid Barn och ungdomshabiliteringen i Hudiksvall.  Jag har tidigare arbetat inom Hudiksvalls kommun och då senast som förtroendevald i fackförbundet Kommunal på heltid under 15 år. Dessa år har gett mig så otroligt mycket energi, kunskap och erfarenhet genom alla möten med fantastiska människor.

För mig är orden demokrati, solidaritet, respekt och allas lika värde ledord som följt mig i alla mina yrkesval. Orden som sådan är bara ord men det är vad orden betyder för oss var och en som är viktiga. För mig är dialogen och att bli lyssnad på grunden för all kommunikation och utveckling.

Jag har varit medlem i socialdemokraterna hela mitt vuxna liv och jag vill vara med och påverka och utveckla partiet men det vill jag att vi gör tillsammans för utan varandra har vi inget att bygga på.

Jag och Jim Svensk Larm vill önska er alla en solig sommar och vi ser fram emot höstens aktiviteter.

Medlemsmötet i juni antog följande inledning till vår verksamhetsplan för 2019 tillsammans med tre st ledord i vår organisation.

Vi vill att Du som medlem ska känna dig stolt över att vara socialdemokrat. Du som medlem ska känna att ditt engagemang är lika värdefullt som andras.
Du ska mötas av respekt, bekräftelse och öppenhet på alla våra träffar och i möten med andra medlemmar. Våra möten ska präglas av gemenskap, energi och glädje.
Vår politik ska utgå från dig som medlem och därför behöver vi vara en levande folkrörelse.

Öppenhet

För oss är det viktigt att våran organisation leds av öppenhet. Våra medlemmar ska välkomnas in i organisationen och inte känna att de stängs ute från diskussioner.

Gemenskap

Vår organisation ska kännetecknas av gemenskap. Vi tillbringar många kvällar och dagar tillsammans och då är det viktigt att vi känner en god gemenskap med varandra.

Respekt

Sist men absolut inte minst ska vi mötas med respekt för varandra. Vi kan ha olika åsikter i vissa frågor men vi ska alltid respektera varandra.

Skickas av Socialdemokraterna Hudiksvall.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Socialdemokraterna Hudiksvall · Gammelbansvagen 6 · Hudiksvall 82440 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp