Copy

oooooooh...

Deze nieuwsbrief is wat korter en wat later, maar met een goede reden! Ik was een beetje afgeleid door het mooie nieuwe spul dat ik heb staan. Ze zijn er dan eindelijk: de nieuwe stookketels!

De iStill100

Hier draait het uiteindelijk allemaal om! Met de iStill100 kan ik straks echt productie draaien. En de 100 in de naam geeft ook meteen aan hoeveel liter er in de ketel kan. Niet mis toch?
Naast de ketel zie je een Soxhlet Extractor staan. Een bijzonder "apparaat" waarmee je extracten/tincturen kan maken. In een volgende nieuwsbrief leg ik je er graag meer over uit!

De iStill Mini

Met een ketel-inhoud van 6 liter is de Mini een stuk kleiner, maar absoluut zijn geld waard. Waar zijn grotere broer zo'n 6-8 uur nodig heeft voor een stookrun, kan je op de Mini al met anderhalf uur klaar zijn. Daarmee is hij perfect voor Research & Development van recepten. Terwijl op de iStill100 een ruwstook draait, kan je op de Mini 2-3 probeersels stoken.

Of misschien een workshop waarbij je aan het einde je eigen fles drank kan meenemen?

Mini Extractor

En ook de Mini heeft zijn eigen Soxhlet Extractor. Daarmee kan ik dus in het klein en in het groot echt hetzelfde werken. Ik kijk er al naar uit om de meest uiteenlopende en bijzondere recepten te proberen. Heb jij een uitdaging voor me? Kom maar op!

Nu alleen nog wat doen aan die lelijke muur op de achtergrond :)
Ondertussen ben ik wel druk bezig om van alles te regelen. De drank laat nog wel even op zich wachten, maar binnenkort echt meer nieuws over wat er verder speelt!
Email
Website
Twitter
LinkedIn
Instagram
Facebook
Copyright © 2019 Maenscijn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp