Copy
PIA FELDING | MENTOR OG CLAIRVOYANT
NYHEDSBREV  |  APRIL 2020
HAR DU STYR PÅ DINE TANKER, ELLER HAR DE STYR PÅ DIG?

Tanker er ikke toldfri. For hver tanke du tænker, er med til at bestemme, hvilken vej din energi skal gå. Og hvorfra energien så skal flyde. Derfor er bevidstheden omkring dine tanker utrolig vigtig. Hvor ligger du dit fokus? Hvad lytter du til? Hvem omgiver du dig med?

Især i disse tider er det vigtigt, at du har styr på dine tanker og din energi. Lige nu bliver vi bombarderet med frygt og sygdom grundet coronavirussen, og det kan trække os ned i mørket. Kontroller dine tanker ved bevidst at fokusere på det positive. Tiden nu er en overgang. Fokuser ikke på fremtiden, men i stedet på det, der skaber positiv fremgang. Det gør du ved at skabe struktur i det, som er svært lige nu og ved at holde dine tanker i lyset.

Lad være med at sørge over alt det, vi ikke kan længere. I stedet for at længes efter og haste tilbage til det normale, så brug denne tid til at overveje, hvad der egentligt er værd at haste tilbage til.

Der er intet, du skal nå – kun dig at passe på.

ENERGIVEJRUDSIGT FOR APRIL


Vi er under indflydelse af energien fra Kejseren - et tarotkort, som bringer angsten for at miste kontrol op til overfladen, og som påvirker os til at føle, at vi lader os styre af hovedet frem for hjertet, af gamle negative energier og overbevisninger samt af angsten for at være os selv. 

Selvom dette virker tungt, kan vi faktisk drage nytte af denne energi. For den giver os anledning til at bringe alle disse energier ind i vores liv netop nu – og udvikle os gennem dem. 

Verden inviterer os lige nu til at gå nye veje, ændre vores værdier og levemåder. Til at tage indre autentisk lederskab. Det bliver forstærket af, at påsken kommer med energien for død og genfødsel. Det er, hvad verden gennemlever lige nu. Vores uægte selv skal dø for, at vi kan genopstå som vores autentiske jeg.

Det er nu, du skal springe ud som den, du er og altid har været inderst inde. Verden har brug for det autentiske i os alle for at løfte os ind i den nye tidsalder, som venter. Tro på, at du er god nok. Find modet til at stå ved dig selv, og behandl dig selv med værdighed. Brug din alenetid lige nu til at søge ind i dit hjerte. For at vi kan blive autentiske, må vi alle gøre netop dette.

Vid, at hvis du bliver mødt af nye fronter og kamp fra dine medmennesker, så handler det sjældent om dig, men om dem selv. Det opgør, som vi står over for, kræver, at vi gør med ego, magt og kontrol nu. Gør op Med styring udefra. Vi skal give slip. Prøv at stave ’kontrol’ bagfra - Vi har alle fået nok. Verden har fået nok. Moder jord har fået nok.

Derfor; find ud af, hvad dit autentiske jeg vil og står for. Og vær synlig med det. Reflekter over, hvad du skal bruge og bringe med ind i dit videre liv. På den måde kan vi heale os selv og verden ind i den nye tidsalder.

MÅNEDENS TIP - CONTROL YOUR MIND


Det er en svær tid. Derfor har jeg samlet en håndfuld tips, som kan hjælpe dig til at få styr på dine tanker:

 1. Træk vejret dybt flere gange, og sig ”stop” højt når dine tanker løber løbsk.
   
 2. Stop med at kæmpe mod dine tanker. Observer dine tanke frem for at dømme dem - og dig selv for ikke at kunne styre dem.
   
 3. Skriv dine tanker ned. Få dem ud i stedet for at lade dem køre rundt inde i hovedet.
   
 4. Lyt til musik og gå ud i naturen, når hovedet kører rundt. 
   
 5. Motion og bevægelse gør godt. Dans, lav yoga, gå ture og vær kreativ på alle måder. 
   
 6. Mediter fem minutter hver dag. Det samler energien og skaber ro i dit hoved og din krop. 
KOMMENDE EVENTS
OBS: For at beskytte mine deltagere afholder jeg mine kurser digitalt via programmet Zoom. Kontakt mig endelig for mere information.
Fuldmåne-meditationsworkshop

I løbet af aftenen fortæller jeg først om fuldmånens tema og planeternes placering i solsystemet. Herefter vil du få mulighed for at trække et tarotkort, og det fortæller, hvor du er i din egen proces lige nu. Det vil kunne hjælpe dig i din udvikling og støtte dig og fremme din egen proces. På den måde kan du styrke dig til at kunne give slip på det, du ønsker at lægge bag dig, så du kan lukke op for nye veje og mål i dit liv.


Dato: 8. april
Pris: 555,- pr. person - minus 25% i april
Læs mere her


 
Nymåne-manifestationsworkshop

På nymåne-manifistationsworkshoppen, arbejder vi hver måned med tarotkort, healing og meditation. Du vil både lære om nymånens placering og få mulighed for at trække et tarotkort på nymånens tema, som handler om at plante frø for året vi er trådt ind i. Gennem denne workshop lærer du at arbejde med og styrke den proces, du er i lige nu, så du kan støtte din manifistationsproces og den energi, du ønsker at vækste i dit liv.


Dato: 23. april
Pris: 333,- pr. person - minus 25% i april
Læs mere her
SE HELE KALENDEREN
HER TIL SIDST...

Hvis du har fulgt med på mine sociale medier, ved du, at jeg tilbyder hele 25% på alle mine sessioner i hele april for at imødekomme de økonomisk ramte - og at jeg holder dem via Walk and Talks i naturen, Skype og Zoom. Læs mere på www.piafelding.dk.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke jer for jeres opbakning i forhold til mine Live-sessioner på Facebook. Jeg er utrolig rørt over alle jeres søde ord, og det gør, at det er en glæde af dele ud, og at jeg vil fortsætte med at gå live hver mandag kl. 16.30 med ugens kort og healingsmeditationer. 

Her til sidst vil jeg som altid takke dig for at læse mit månedlige nyhedsbrev. Hvis du vi have endnu mere indsigt i energiens verden og inspiration til, hvordan du kan få balance i din hverdag, kan du følge med på min Facebook og Instagram.


Kærlig hilsen og god påske!

Pia Felding | Mentor og Clairvoyant

                           Adresse
                           Ordrupvej 74 A
                           2900 Charlottenlund
            Kontakt / booking
           
piafelding@gmail.com
            +45  61 30 17 50
Facebook
Link
PIA FELDING  |  MENTOR & CLAIRVOYANT
Gennem mange års uddannelse og arbejde har jeg fået indsigt i, hvordan jeg som mentor bedst kan hjælpe dig til at acceptere dig selv og turde gå egne veje. Hjertets vej. Gennem healende behandlingsformer arbejder jeg sammen med dig om at forene det emotionelle, fysiske og spirituelle i dig for ultimativt at skabe ro og balance i din krop og sind.

Læs mere på www.piafelding.dk
Copyright © 2020 Pia Felding, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp