Copy
Bekijk deze email in uw browser

Bij het samenstellen van dit nieuwe nummer van Kerken in de Laurens is de augustus hittegolf net achter de rug en komt de zomervakantietijd voor veel mensen weer tot een einde.

Dat betekent ook weer, dat de kringactiviteiten van onze gemeenten weergaan starten. U krijgt daarvan een overzicht in het jaarprogramma, dat gelijktijdig met deze uitgave in uw (digitale) brievenbus landt.

In deze uitgave van Kerken in de Laurens een artikel over het Open Huis in Crooswijk, dat we met toestemming van de auteur overnamen uit de Crooswijker. Het geeft een goed beeld over hoe het Open Huis is ontstaan en wat er al georganiseerd wordt.

Daarnaast geeft ds. Harold Schorren ons informatie over het werk van de commissie Triptiek, die onlangs van start is gegaan en waar vertegenwoordigers van beide gemeenten in meedenken.

Ook een interview met Marianne Amelink die sinds kort voorzitter is van de wijkenkerkraad van het Laurenspastoraat. En een update van de beroepingscommissie van Maaskant Open Grenzen.
Kortom een lezenswaardig nummer weer. Deze keer iets dunner dan u van ons gewend bent omdat we naast dit nummer ook de Jaargids 2022-2023 uitgeven.


DOWNLOAD HET NUMMER (PDF) HIER

We wensen u veel leesplezier en uw reactie zijn we met belangstelling tegemoet. Ook uw kopij is uiteraard van harte welkom!

Liesbeth van Heel, Cor van den Hoek en Carola Scholten
 
Redactieadres:
kerkblad@kerkenindelaurens.nl
Sluitingsdatum kopij volgend nummer: 19 oktober 2022
Verschijningsdatum: 6 november 2022
Foto voorblad: Peter van Wijk

Jaargids

In agustus 2022 verscheen ook onze jaargids. Met daarin is het programma van de Kerken in de Laurens, Laurenspastoraat en Maaskant Open Grenzen, voor het seizoen 2022-2023.
.
Elkaar ontmoeten, leren van de oude Bijbelverhalen en hun nieuwe uitleg, samen in gesprek en op pad gaan, en bewust in de Rotterdamse samenleving staan: de komende maanden is er van alles te doen.
.
Naast informatie over de verschillende typen kerkdiensten is er muziek in de Laurenskerk, zijn er activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, en verschillende vormen voor een (laagdrempelig) goed gesprek.

Download de jaargids hier.


Wilt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen elke week een nieuwsbrief met alle laatste informatie over de diensten en andere activiteiten in en rond de Laurenskerk Rotterdam. Daarmee bent u helemaal op de hoogte van wat er speelt. Wilt u zich voor deze nieuwsbrief aanmelden?
.
Vanwege privacy en beveiliging dient u een aantal stappen te doorlopen.
 .
  1. Klik op deze link
  2. Een pagina opent, klik daar op de knop ‘Email me a link
  3. Een mail wordt verstuurd naar de mailbox waar u gebruikelijk dit kerkblad ontvangt. Open deze mail en klik op de link ‘Update your preferences
  4. Een pagina opent, met halverwege de vraag ‘Wat wilt u graag per email van ons ontvangen?’. Zet een vinkje in het blokje voor ‘Onze wekelijkse nieuwsbrief 'Morgen is het Zondag'. En klik op de knop ‘Update profile’.
  5. Een pagina opent met de mededeling ‘Profile Updated’ (schik niet van de sterretjes in het emailadres, dat is ter beveiliging.) U bent dan klaar en kunt de pagina sluiten.
U ontvangt deze nieuwsbrief van het Laurenspastoraat Rotterdam als lid van de wijkgemeente, omdat u in het verleden heeft aangegeven regelmatig informatie te willen ontvangen, of omdat u zich zelf heeft ingeschreven via onze website.

Wilt u elke twee maanden dit kerkblad ontvangen?
Klik hier om u in te schrijven.

Ontvangt u dit kerkblad, maar wilt u zich afmelden?
Klik hier om u uit te schrijven.

Wilt u uw emailadres en/of persoonsgegevens aanpassen?
Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Ons kantooradres is:
Laurenspastoraat
Grotekerkplein 101
Rotterdam, 3011GC
Netherlands

Add us to your address book


Copyright © 2022 Laurenspastoraat, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp