Copy
Bekijk deze email in uw browser
Gechte lezer,

We kregen reacties van lezers dat ze problemen hadden met het openen van het kerkblad. Daarom sturen we het opnieuw, nu in pdf versie. Die is gemakkelijker te openen.

Met vriendelijke groet,

de redactie.
Geachte lezer,
.
Al 76 jaar lang staat de maand mei in het teken van herdenken, even stilstaan bij... Onze Laurenskerk is hierbij, en niet alleen op 14 mei, een centraal punt in de stad: teken van wederopbouw na de verwoesting van de brand van 1940. Deze kerk ook als teken van hoop en verbinding met andere steden en gemeenschappen die dit lot trof, of nog steeds treft. In dit nummer staan we stil bij grote vraagstukken die ons met de neus op feiten drukken wat betreft de beperktheid van ons eigen handelen en dat van onze overheden.
.
Maar we verheugen ons ook over kleinschalige initiatieven, als teken van hoop in de stad, waar mensen zich met elkaar inzetten voor anderen. We zijn blij aandacht te kunnen besteden aan het werk vanuit het Stadsklooster Rotterdam.
.
Als redactie kijken we uit naar de zomer, mogelijkheden om er weer op uit te gaan, met een test- of vaccinatiebewijs op zak en in elke tas of jaszak nog wel ergens een mondkapje. We zijn toe aan ontspanning, loslaten en bijtanken. En tegelijkertijd worden er al weer plannen gemaakt voor het komende seizoen, waarin we elkaar naar verwachting weer meer kunnen ontmoeten. Wij wensen u een mooie zomer en melden ons in september weer met de jaargids en het eerstkomende nummer van dit blad.

.
DOWNLOAD HET NUMMER (PDF) HIER
.
Uw reacties en/of vragen zijn, zoals altijd, welkom via onderstaand redactieadres.
.
Cor van den Hoek, Carola Scholten en Liesbeth van Heel
 .
Redactieadres
: kerkblad@kerkenindelaurens.nl
Sluitingsdatum kopij volgend nummer: 11 augustus 2021.
Verschijningsdatum: 1 september 2021
 .
Foto voorpagina: Peter van Wijk
U ontvangt deze nieuwsbrief van het Laurenspastoraat Rotterdam als lid van de wijkgemeente, omdat u in het verleden heeft aangegeven regelmatig informatie te willen ontvangen, of omdat u zich zelf heeft ingeschreven via onze website.

Wilt u elke twee maanden dit kerkblad ontvangen?
Klik hier om u in te schrijven.

Ontvangt u dit kerkblad, maar wilt u zich afmelden?
Klik hier om u uit te schrijven.

Wilt u uw emailadres en/of persoonsgegevens aanpassen?
Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Ons kantooradres is:
Laurenspastoraat
Grotekerkplein 101
Rotterdam, 3011GC
Netherlands

Add us to your address book


Copyright © 2021 Laurenspastoraat, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp