Copy

7. nyhedsbrev

En ny version af EURAKNOS-hjemmesiden er nu klar til at blive opdaget! Undersøg det nye design og funktionaliteter, der letter din rejse gennem tematiske netværk (TN'er)!

Du kan nu lytte til podcasts og få et indblik i oprettelse, styring og succeser af igangværende og afsluttede tematiske netværk. Lyt til interviewene med medlemmer af AGRISPIN, HENNOVATION, 4D4F, EU PIG ogEuroDairy. De giver en god oversigt over alt, hvad du har brug for at vide om hvert projekt.

Fokus på et tematisk netværk: EuroDairy

EuroDairy understøtter udvikling og kommunikation af praksisbaseret innovation inden for mælkeproduktion. Det fokuserer på fire centrale spørgsmål: socioøkonomisk robusthed, ressourceeffektivitet, omsorg for dyr og integration af mælkeproduktion med biodiversitetsmål. Vi har talt med projektkoordinator, Ray Keatinge, om, hvad der gjorde det til en succes.

Lyt til Euro Dairy podcasts her!

Hvad sker der i fællesskaberne af tematiske netværk?

”Et frit tilgængeligt arkiv med innovativ sprøjteteknologi, træningsmateriale, projekter og artikler, der er skræddersyet til alle der sprøjter ”

INNOSETA-projektet startede 1. maj 2018 og afsluttes 30. april 2021. Formålet med dette netværk er at etablere et bæredygtigt tematisk netværk om sprøjteudstyr, træning og rådgivning designet til effektiv udveksling mellem forskere, industri, rådgivningstjenester og landbruget. Dette netværk vil forbinde brugerorienteret forskning og kommercielle løsninger til behov på græsrodsniveau og innovative ideer og således bidrage til at lukke forsknings- og innovationsgabet på dette område. 

INNOSETA PLATFORMen startede i oktober, men de har allerede 197 træningsmaterialer, 137 brancheløsninger, 77 artikler og 55 projekter indsamlet. Besøg platformen, registrer dig og abonner på Innoseta nyhedsbrev!
 
PANACEA er et tematisk netværk der løber fra 2017 til 2020. Det fokuserer på nødvendigheden af non-food afgrøde-produktion (NFC) som bidrag til den europæiske bioøkonomistrategi. For at øge NFC's rolle vil netværket udvikle en mangfoldighed af værktøjer som en opgørelse over udviklingen af videnskabelige resultater i produkters funktion. Denne base tjener til at udvikle viden og handlinger til fordel for NFC-interessenter under bevidsthed om mangfoldigheden i det europæiske rum. Platformen deler værktøjer, metoder, videnskabelige resultater og personlige erfaringer. For at udivkle interessenterne blev mere end 750 af dem uddannet.
Følg dette link for at holde dig informeret

NEWBIE er et tematisk netværk, der fokuserer på at øge innovation, iværksætterånd og robusthed for at skabe bæredygtige landbrugsbedrifter i Europa. De har lanceret en "Nye landmænds erhvervspris" for at fremhæve arbejdet med banebrydende nye deltagende landmænd i hele Storbritannien. Heldige ansøgere vinder € 500 i form af træning eller et internationalt besøg samt finansiering til at dække omkostningerne i forbindelse med at lave en gårdvideo, en plakat for udstillinger på gården og muligheden for at deltage i en Newbie-konference med andre nationale vindere fra hele Europa .

Ansøgning kan ske indtil 8. marts 2020, hvorefter vinderen annonceres forår 2020.

Månedens video

AGRIFORVALOR  sigter mod at lukke gabet mellem forskning og innovation ved at forbinde praktikere fra landbrug og skovbrug med forskning og akademia. Især med foreninger og klynger; bioindustri, beslutningstagere; erhvervsstøtteorganisationer, innovationsbureauer og teknologioverførselsformidlere i multi-aktør innovationspartnerskabsnetværk til at værdisætte og udnytte sidestream biomasse ressourcer fra landbrug og skovbrug.

EIP-AGRI and EU events

Månedens følelse

"Det er kun jul én gang om året"

December er ikke kun måneden for at bringe familie og venner sammen, EURAKNOS samler også en arbejdsgruppe af multiaktør eksperter i Paris for at diskutere de bedste metoder og fremgangsmåder til at designe og oprette et open source videnreservoir til landbrug og skovbrug.


Lad os få EURAKNOS-familien til at vokse!

The Euraknos project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 817863
Facebook
Twitter
Link
LinkedIn
Website
YouTube
Copyright © EURAKNOS All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Thematic Network · 149 rue de bercy · Paris 75012 · France

Email Marketing Powered by Mailchimp