Copy
Nieuwsbrief mei 2020

Pieter-Jan Eshuis
Voorzitter
Stichting Sravana
Van de voorzitter

In deze onwerkelijke tijd, die naar het zich laat aanzien voorlopig nog niet voorbij is, hechten wij er als bestuur van Sravana aan om op deze manier met u contact te houden.

De afgelopen periode hebben wij moeilijke beslissingen moeten nemen. Zo hebben we de ondersteuning bij de mensen thuis voorlopig moeten stopzetten en heeft ons hospice voorlopig beperkte opnamecapaciteit.

Lees meer...


Freda Derksen
Vrijwilligster Sravana
Vrijwilliger Sravana
in corona-tijd


Sinds 2005 ben ik vrijwilliger bij het hospice Sravana. Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus ziet de wereld er totaal anders uit. Wat betekent dit voor mijn  werk als vrijwilliger in de terminale zorg en wat voor impact heeft het.


Lees meer......
Inloopochtend voor werving nieuwe vrijwilligers op 9 mei gaat in verband met de corona-crisis niet door.
De inloopochtenden die gepland staan voor 1 augustus en 7 november gaan vooralsnog door.
Wij houden u op de hoogte.


Uit het oog, maar niet uit het hart!

Van de Vrienden van Sravana

De onwerkelijke tijd waarin we ons bevinden, heeft ook voor de Stichting Vrienden van Sravana consequenties. De doelstelling van De Vrienden is het vergaren van financiële middelen om de wensen van hospice Sravana te realiseren. Een taak die altijd met veel enthousiasme wordt opgepakt, maar die door de corona-crisis nu stilligt. 

Daarnaast zijn ook de evenementen die anderen ten gunste van onder andere de Vrienden van Sravana hebben georganiseerd, nu gecanceld of uitgesteld naar volgend jaar. 
Toch houden we de moed er in en hopen we op niet al te lange termijn de draad weer op te pakken. 

Dat geldt zeer zeker ook richting de leden van de Club van 100! Uit het oog betekent voor ons niet uit het hart! Zorg voor elkaar! We hebben elkaar nodig! Nu, maar zeker ook straks!
Met dank aan onze sponsors!

Dankzij de financiële ondersteuning van onze sponsors, kunnen wij als Vrienden van Sravana ervoor zorgen dat de wensen om het comfort in het hospice te vergroten, zoveel mogelijk worden gerealiseerd. Met veel plezier laten wij u de laatste verbeteringen op dit gebied weten. Verbeteringen die er aan bijdragen dat het verblijf van onze gasten zo comfortabel mogelijk is. 

Zo zijn onlangs op alle vijf kamers de radio/cd-spelers vervangen. De nieuwe exemplaren bieden meer mogelijkheden en geven een beter geluid. Daarnaast was het vorig jaar mogelijk om nieuwe gastenstoelen op de kamers te zetten. Tevens konden er stabiele, verrijdbare bijzettafels voor onder andere boven de bedden worden aangeschaft en werden in de woonkamer en in de vrijwilligersruimte verschillende meubelstukken vervangen. Een mooie verbetering. Want net als thuis, is ook het meubilair van Sravana aan slijtage onderhevig en is vervanging van tijd tot tijd noodzakelijk.

Wij zijn onze sponsors hier enorm dankbaar voor.

Ook de plannen voor de nieuwe tuin krijgen langzamerhand steeds meer vorm. We komen daar in een volgende nieuwsbrief graag met meer informatie op terug.
Zegt het voort!
 
Wij nodigen u uit om deze nieuwsbrief door te sturen naar anderen.

Aanmelden voor het ontvangen van de Nieuwsbrief van Sravana kan via het formulier op de website:
www.sravana.info.
Copyright © 2020 Stichting Sravana, All rights reserved.

U kunt uw gegevens
wijzigen of u afmelden voor volgende emails.