Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief

OKTOBER 2019

Agenda

12 okt. Speldag Phoenix 010 Capelle a/d IJssel
24-27 okt.  Spellenbeurs Spiel Essen, Duitsland
2 nov. Speldag Spellenpret Sassenheim
3 nov. Speldag Spellen aan den Rijn Alphen a/d Rijn
9 & 10 nov. Spellenspektakel Utrecht
1 dec. Speldag Spellen aan den Rijn Alphen a/d Rijn
28 dec. Speldag Phoenix 071 Leiden

Lustrum Phoenix - Zeer geslaagd feest!

Op zaterdag 14 september jl. heeft Phoenix het Lustrumfeest gehouden. Deze speldag stond behalve in het teken van spellen ook in het teken van een feest met veel verschillende activiteiten. 
 
Zo begon het 's ochtends vroeg als eerste al meteen met de opening van de tweedehandsmarkt. De medewerkers werden overdonderd door de hoeveelheid spellen die te koop werden aangeboden, uiteindelijk was de marktkraam ruim 3x zo groot als ingecalculeerd.
Ook meteen 's ochtends kwamen alle deelnemers voor Wingspan binnen. Het NK zou meteen om 10.30 van start gaan. Met 22 deelnemers was dit wel een succes, er werd fanatiek gespeeld en de spanning steeg als de dag vorderde. 
Na vier zenuwslopende rondes mocht Jan-Willem van Leeuwen zich de eerste Nederlands Kampioen Wingspan noemen.
Gefeliciteerd!

Lees verder over het lustrumfeest op spelgroepphoenix.nl 
 

Bericht van onze spelexperts
Enquête Essen 2019

Zoals jullie allemaal weten komt Spiel 2019 in Essen er weer aan. Natuurlijk gaan we voor Phoenix weer een aantal spellen aanschaffen.
 
We hebben een shortlist en daar moet nog een keuze uit gemaakt worden. Bij die keuze vragen we jullie hulp met deze enquête. De uitslag van de enquête wordt meegenomen in de uiteindelijke beslissing en is dus belangrijk.
 
De enquête bestaat uit 20 spellen. Ieder heeft 5 stemmen (dots) die je in kan vullen. Je mag zelf beslissen of je die stemmen op één of meerdere spellen wilt zetten (meerdere stemmen op een spel is dus mogelijk).
Hoe stem je?
Ga naar deze link:
https://dotstorming.com/b/5d98523d36d2e6f930f06923
 
Vul je naam in (of e-mail of wat je ook wilt).
Klik op de dots onder de spellen waar je op wilt stemmen.
Als je klaar bent, kan je uitloggen. Maar dat hoeft niet.
 
Ter info: de spellen Crystal Palace en Tiny Towns zijn al aangeschaft en zullen tzt geleverd worden en staan daarom niet in deze enquête.
 
De enquête loopt van 8 oktober tot en met 16 oktober 23:59. Daarna is de enquête gesloten en zullen we de resultaten bekijken. We hopen van zoveel mogelijk van jullie te horen!
 
Spelgroeten van de Spelexperts,
Saskia, Tamara, Olav en Jeroen G.

Bestuursleden gezocht

Het bestuur moet helaas eind dit jaar afscheid nemen van 2 leden. Brigitte heeft haar termijn van 5 jaar erop zitten en Anke heeft aangegeven te stoppen als bestuurslid. We zijn dus weer naarstig op zoek naar wie de stokjes willen overnemen.

Ook omdat het zoeken naar een nieuwe speelruimte in Capelle of Rotterdam op de bestuursagenda staat, zou het bestuur gebaat zijn bij een nieuw lid uit die regio. Dus we doen een oproep aan spelers van locatie Capelle om zich vooral aan te melden. Uiteraard zijn spelers buiten die regio ook van harte welkom om zich op te geven.

Spreek een van de bestuursleden aan, of mail naar bestuur@spelgroepphoenix.nl
Website
Email
Facebook
Copyright © 2019 Spelgroep Phoenix, All rights reserved.


Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
schrijf je uit onze mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp