Copy
Laat deze nieuwsbrief in mijn browser zien.
Nieuwsbrief atletiekvereniging DES, december 2021
Jeugdatletiek - Hardlopen - Wandelen - Nordic Walking
Hallo,

Dit is de nieuwsbrief van atletiekvereniging DES,
Via de knop onderaan deze pagina kunt u uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Heeft u vragen of suggesties, of wilt u graag een item in de volgende nieuwsbrief laten plaatsen? Stuur dan een bericht naar nieuwsbrief@avdes.nl.

Veel leesplezier!
Bestuur av DES
 
M E D E D E L I N G: Jubileum DES 60 jaar

Atletiekvereniging DES werd in oktober 1962 opgericht. In 2022 bestaan we maar liefst 60 jaar, reden voor een groot feest! Noteer zaterdag 17 september vast in je agenda.

Hiervoor is tijdens de algemene ledenvergadering een feestcommissie samengesteld. We willen graag ook een aantal dames toevoegen aan de commissie. Wie wil er creatief meedenken met ons!? Bij interesse stuur een email via deze link.

Thijs, Hans, Ad, Willy, Michel en Joep

 
Run Bike Run 2021

Onder een brandend zonnetje werd op 26 September voor de 2e keer de DES Run Bike Run estafette georganiseerd. Run Bike Run is een sport waarbij deelnemers achtereenvolgens lopen, fietsen en weer lopen. Dwars door de Eerselse bossen werden twee parcoursen van 10 en 25 km uitgezet.
Zes groepen bestaande uit pupillen, junioren en volwassenen streden voor de eerste prijs. 
De 10 km werd gewonnen door Emma, Bram, Jari en Mees in 51 min. en 43 sec. (nieuw record).

   

De 25 km werd gewonnen door Jitse, Quinn, Dylan, Timo en Joep in een tijd van 1 uur, 33 min. en 25 sec. (nieuw record).

  

De deelnemers konden zich laten sponsoren door familie en vrienden. Hiermee werd een bedrag van € 663 opgehaald. Dit bedrag wordt gebruikt voor de activiteiten van de jeugd zoals het kamp van volgend jaar.

Alle deelnemers én vrijwilligers bedankt! Wie gaat de uitdaging in 2022 aan, datum volgt!
 
Aftredende bestuursleden

In 2022 zijn er drie bestuursleden aftredend. Zij zijn niet herkiesbaar.

Willy Timmermans - Voorzitter
Toos Adriaans - Penningmeester
Marloes Menting - Algemeen bestuurslid
             
Wil jij een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging? We zijn dringend op zoek naar enthousiaste leden om het bestuur te versterken.

Voor meer info en/of interesse mail naar secretariaat@avdes.nl of spreek een van de bestuursleden aan.


 

 
Gedragsregels DES

Om het sporten voor iedereen zo leuk mogelijk te houden willen we de gedragsregels van DES een keer uitdrukkelijk onder de aandacht brengen. Samen met de jeugdtrainers hebben we de gedragsregels in deze poster weergegeven. Deze helpen met name alle jeugdleden om meer inzicht te krijgen in het gewenste doen en laten tijdens de trainingen. Uiteraard zijn deze ook van toepassing op de volwassen leden. De uitgebreide regels zijn te vinden op onze website


 
Verzekeringen Atletiekunie

Via deze link meer informatie over de verzekeringen die voor alle leden en vrijwilligers via de Atletiekunie zijn afgesloten. Voor uitgebreide info kunt u terecht op de website van de Atletiekunie.
 
                       

Omdat de huidige kledinglijn niet meer leverbaar is krijgen we binnenkort een nieuwe kledinglijn voor alle DES leden. Naast mogelijkheid tot passen bij Topshop in Bladel kan er voordelig besteld worden via de webshop. De clubkleur blijft blauw en wordt voorzien van het DES logo. Tevens zijn er diverse bijpassende items te bestellen. Wordt vervolgd!P.S. Bij Voet en Goed in Hapert kan men nog steeds terecht voor o.a. Nordic Walking stokken, wandel/ hardloopschoenen en podotherapie.


 
Verzorgingspost Marathon Eindhoven

Op zondag 10 oktober stonden de vrijwilligers van DES klaar om de lopers van Marathon Eindhoven van drank te voorzien. In de schaduw van het Philips stadion was dit voor vele lopers (waaronder ook een aantal van DES), een welkome boost voor de laatst kilometer tot de finish. Alle vrijwilligers super bedankt, we hebben hiermee een bedrag op kunnen halen van maar liefst € 950,00.

 

Marathon Eindhoven van 2022 wordt gehouden op zondag 9 oktober 2022. Dus houd deze dag vast vrij in je agenda om mee te kunnen helpen als vrijwilliger, superleuk om dit te ervaren!

  
   

Uitslag spaaractie PlusDe actie 'Spaar je club gezond' van PLUS heeft ons als vereniging
€ 382,00 opgeleverd. Iedereen die met deze spaaractie heeft meegedaan bedankt voor dit (financieel) steuntje in de rug!

 


Uitslag spaaractie Rabobank Clubsupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Rabobank versterkt clubs met kennis, netwerk en geld. Iedereen die heeft gestemd op onze club hartelijk dank, we hebben met 93 stemmers hiermee een bijdrage ontvangen van maar liefst  € 683,40.
 

 
Kopen voor je club actie

Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent voor onze club. Onze aangesloten webwinkels zijn blij met jouw aankoop en geven daarvoor een kleine beloning. De opbrengst van een aankoop verschilt per webwinkel en vaak ook per categorie of merk. Hoe hoog of laag de opbrengst ook is..., Kopen voor je Club verzamelt alle transactie's en keert maar liefst 80% van de totale opbrengst uit onze vereniging.

Geen registratie, geen inlog, geen ingewikkelde code of wat dan ook. Kopen voor je Club is superleuk, heel erg makkelijk en kost je slechts één muisklik extra.

Koop via deze link: https://kopenvoorjeclub.nl/avdes

 


 


DES Crossloop jeugdleden

     

Op 6 november 2021 vond de eigen Crossloop voor DES leden plaats. In totaal 31 pupillen en junioren stonden aan de start aan het pittige parcours rondom de Panberg in Eersel. Bij de finish was er voor elke deelnemer een stoere houten medaille, warme chocomelk, ranja en tevens een worstenbroodje geschonken door Brasserie de Panberg.
Doel was om zoveel mogelijk jeugdleden enthousiast te maken om deel te nemen aan de Kempische Crosscompetitie, welke inmiddels reeds is gestart. De afgelopen Crossjes stonden vele DES leden, jong en oud, enthousiast aan de start om op sportieve wijze hun grenzen te verleggen. Er zijn al een aantal mooie successen geboekt door onze DES leden, te vinden onder uitslagen.nl.

   
 
Aankomende wedstrijden:
12 dec 2021, Reusel, AVR '69, l’Avant Sylvestrecross
12 dec 2021, Eindhoven, Urban Trail
26 dec 2021, Oirschot, AV Oirschot, Auwjoarscross
16 jan 2022, Eersel, DES, Dieprijtcross
30 jan 2022, Best, Gen Michaelis, Joe Mann Bosloop
13 feb 2022, Valkenswaard, AVV, Wedertcross
20 feb 2022, Eindhoven,  Asterix, Paarse Boscross
20 mrt 2022, Hapert, Kempenrun

Inschrijven kan via inschrijven.nl.
 
Sponsoring

Onze vereniging heeft diverse sponsormogelijkheden. Interesse? Neem hiervoor contact op met Twan van der Heijden, wedstrijden@avdes.nl of bel 06 5354 6354.
 
Tot slot,

Zorg goed voor jezelf en elkaar, blijf gezond! 
 
Volg ons ook op onderstaande social media kanalen!
 
DES op Instagram
DES op Facebook
DES Website
Copyright © | 2021 DES Atletiek | Alle rechten voorbehouden.

Ons adres:
Atletiekvereniging DES
Postelseweg 74
5521RC Eersel
nieuwsbrief@avdes.nl

Wijzigen hoe je de nieuwsbrief wilt ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of uitschrijven van deze lijst.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
DES · Postelseweg 74 · Eersel, 5521RC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp