Copy


Nyhedsmail

Nyt fra Odder Antenne:

Normalt vil det endnu ikke være muligt at svare på, hvordan vores tv-pakker med indhold og priser vil se ud fra den 1. januar 2020, da vi først i starten af november plejer at forhandle med YouSee om det følgende år. Iflg. vores nuværende flerårige leveringsaftale med YouSee – der også gælder i 2020 – skal vi aftage deres grundpakke og fuldpakke, og så forhandler vi om, hvilke kanaler fra Yousee`s udbud i fuldpakken, der skal placeres på de 8 kanalpladser i mellempakken og til hvilken pris. Indtil i år har dette setup været det bedste for os og har sparet antenneforeningens medlemmer for rigtig mange penge igennem årene.
Agendaen er den samme i år … men derefter er det i den grad slut med ”plejer”. Konflikten mellem Discovery og YouSee giver os en udfordring (pænt sagt), hvor vi de seneste uger har kontakt til flere sider for, om muligt, at købe en eller flere Discovery-kanaler til vores net – ved siden af YouSee`s kanaler. Det er endnu i den undersøgende fase, hvor teknik og priser skal hænge meget sammen – særligt over for vores medlemmer.
Der har været nogle forespørgsler på vores vilkår for opsigelse, og set i lyset af den usikkerhed, der er lige nu om tv-pakkernes indhold, fraviger vi resten af 2019 opsigelsesvarslet på løbende måned plus én måned.
Det er mildt sagt en meget træls situation for Odder Antenne og vores medlemmer, så lige nu følger vi meget spændt med i, hvordan det udvikler sig mellem de to kombattanter.

Venlig hilsen

 
 
Facebook
Website
Copyright © 2019 Odder Antenne


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsmailen