Copy


Nyhedsmail

I anledning af sammenbruddet i forhandlingerne mellem YouSee og Discovery


I dag torsdag den 6/11 meddelte YouSee, at man ikke når at få en ny aftale med Discovery med virkning fra den 1. januar 2020, hvilket betyder, at Discoverys kanaler bliver taget væk fra Odder Antennes tv-pakker fra samme dato. YouSee skal varsle ændringer i tv-pakkerne nu – derfor den omtalte deadline. Forhandlingerne mellem de to parter fortsætter og vi håber, at de finder hinanden med en god løsning. Der er trods alt mange penge på spil – også for Discovery, der plejer at få 100 mio. kr. i kassen hver måned fra YouSee.
 
Bestyrelsen i Odder Antenneforening skal være de første til at beklage, at YouSee og Discovery ikke for længst er blevet enige om en ny leveringsaftale. I sidste uge var vi i dialog med de to parter, hvor vi kraftigt opfordrede Discovery til - i tilfælde af et sammenbrud - at komme med forslag til måder at levere deres kanaler i ”løs vægt” til de antenneforeninger, der bliver ramt at denne konflikt – f.eks. som streamingkanaler. Det har de ikke svaret på endnu, men vi håber på et svar så hurtigt som muligt.
 
Hvordan kommer vores tv-pakker så til at se ud fra den 1. januar 2020: Endnu kan vi ikke fortælle så meget om det endelige indhold i detajler. Det er afgjort, at TV2 Charlie flytter til Grundpakken og efter det foreløbige oplæg kommer der 8 nye reklamefri film- og seriekanaler fra Viasat og CMore i Fuldpakken. Mellempakkens indhold skal forhandles med YouSee, men sikkert er det, at TV2 Fri og TV2 Sport flytter til Mellempakken. 
 
Det er bestyrelsens klare mål, at vi under disse omstændigheder vil fastholde 2019-priserne, også i 2020. 

Venlig hilsen
Bestyrelsen

 
 
Facebook
Website
Copyright © 2019 Odder Antenne


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsmailen