Copy


Nyhedsmail

 

Som følge af myndighedernes nye skærpede retningslinjer pr. 17-3-2020 i forbindelse med situationen omkring Corona virus, er det besluttet at lukke for personlig betjening på vores kontor i Rosensgade. Forløbelig er der lukket til den 31/3-2020.

Personlig henvendelse på kontoret er derfor ikke muligt. Har man behov for afhentning eller aflevering af udstyr, så kontakt os og aftal nærmere omkring mulighederne.

Vi har dog fortsat åben for telefonisk henvendelse i vores normale åbningstid. Du er altid velkommen til at sende os en mail - og vi vil bestræbe os på at svare dig hurtigst muligt.

Mandage og torsdage      14-17
Tirsdage og onsdage       10-14

Der kan forekomme længere svartider for vores telefon, end normalt. Det beklager vi naturligvis, men håber I har forståelse for situationens alvor.

Vi følger situationen nøje og følger vejledningen fra regeringen/sundhedsstyrelsen. Indtil videre er kontoret lukket indtil 31/3-2020.

Odder Antenne ønsker at alle passer på sig selv og hinanden. Med ovenstående tiltag er vi med til at mindske risikoen for smitte og dermed de ansattes og medlemmernes sikkerhed.

Venlig hilsen
Odder Antenne

 
Facebook
Website
Copyright © 2020 Odder Antenne


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsmailen

Email Marketing Powered by Mailchimp