Copy


Nyhedsmail

INTERNET   |  TV PAKKE  |  OM OS

youSee og Discovery kan
stadig ikke enes

Hvad kan du se - og hvad kan du ikke se - når nytårsklokkerne har ringet ind til 2020?

 
youSee og Discovery er stadig ikke blevet enige om en aftale vedrørende Discoverys 11 kanaler. Hvis du er medlem af Odder Antenne, får det betydning for dig som seer.

Der sker ændringer i alle tre TV-pakker - og en midlertidig fjerde pakke kommer til. I hvert fald indtil youSee og Discovery får forhandlet sig frem til en permanent og holdbar løsning. Hvornår det sker, ved formand for bestyrelsen i Odder Antenne, Jørn Bollinger, naturligvis ikke, men det er - efter bestyrelsens bedste overbevisning - noget der nok falder på plads inden foråret 2020.

Her og nu - eller rettere pr. 1. januar 2020 - betyder det, at blandt andet TV-kanalerne 4, 5, 6, 9 og Eurosport 1 og 2 vil være væk fra youSee’s udbud. Odder Antenne er bundet til en længerevarende aftale med youSee og derfor vil de kanaler altså heller ikke være tilgængelige for de mange medlemmer i Odder Antenne.
- Vi regner med, at de to parter igen sætter sig til forhandlingsbordet og bliver enige om en løsning, siger formand for Odder Antenne, Jørn Bollinger, men som det ser ud nu, vil der blive en pause fra kanalerne fra Discovery, med mindre altså, at man vælger at supplere med en streamingtjeneste i en periode.
Bestyrelsen i Odder Antenne har haft mange overvejelser i forhold til de forskellige muligheder, der er i forbindelse med konflikten mellem youSee og Discovery. En mulighed var at følge youSees forslag om at sætte andre tv-kanaler i de tre pakker og fortsætte med uændret pris. Man kunne også vælge at købe Discoverys kanaler hos en anden leverandør, men det vil betyde en samlet højere udgift for det enkelte medlem og derudover indebære den risiko, at foreningen så kan blive bundet af den dyrere aftale i længere tid. Den sidste mulighed – som nok primært vil blive begrædt af sportsinteresserede – er at undlade at have Discoverys kanaler i en periode.
- Vores gæt - og håb - er, at parterne finder sammen igen og Discoverys kanaler på den ene eller anden måde kommer tilbage i vores udbud. Til den tid vil vi så justere prisen på pakkerne tilsvarende og indtil det sker, har bestyrelsen valgt ikke at lade priserne stige pr 1. januar for Grund- og Mellempakken og for alle medlemmer med en almindelig Fuldpakke til nu kr 505/md at oprette en midlertidig Fuldpakke SPECIAL til kr 399/md. - indtil der forhåbentlig kommer en løsning med Discoverys kanaler inden foråret 2020.
De sportsinteresserede behøver dog ikke være nervøse, slutter Jørn Bollinger. Xee i Grundpakken viser Premier League og Bundesliga - og Sportskanalerne TV2 Sport og TV3 MAX flytter til Mellempakken, hvor TV3+ også ligger. TV3Sport ligger fortsat i Fuldpakken. Hvis det ikke er nok, kan besparelsen bruges til at købe en streamingtjeneste, f.eks. Discovery´s Dplay, som viser det, der mangles – og lige nu er på tilbud til kr 99,95/md i seks måneder.
Ud over de ændrede kanaler der hører til Discovery, sker der også andre større ting på kanalvælgeren. Danmarks Radio ændrer DR 3 og DR Ultra til at være rene digitale streamingkanaler og DR 2 og DR K smelter sammen til DR 2 og suppleres med DR 2+ på DRTV.
For at have muligheden for at forklare alle ændringer og muligheder i detaljer, inviterer vi til medlemsmøde
 Montra Odder Parkhotel

Onsdag den 4. december


Der holdes to møder
Kl. 17:00 og Kl. 20:00
Tilmeld dig medlemsmøde
Hvis du vil se de nye pakker
– priser og indhold 

 
Kanaloversigt og priser 2020
Fakta TVpakke-ændringer

Venlig hilsen
Bestyrelsen

 
 
Vidste du iøvrigt?
  • Vi leverer TV og internet til ca. 4.500 husstande i Odder.
  • Hvis dit arbejde betaler dit internet, kan vi sende en faktura til din arbejdsplads uden ekstraomkostninger
  • Vi udlejer forstærkere til dit internet – 2 stk. til 35,-/md eller 3 stk. til 50,-/md
  • Vi kan hjælpe med at bestille Bland Selv TV
  • Vi kan hjælpe med at udlevere og registrere en youSee TV-boks
  • Du kan deltage i generalforsamlinger, hvis du har en andel
  • Hvis du har internet hos os, kan du bestille fastnet IP telefoni
Facebook
Website
Copyright © 2019 Odder Antenne


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine oplysninger eller afmelde nyhedsmailen