Copy
View this email in your browser


Deverzoomium in de herkansing


Lieve Vondelianen,
Ruim een week geleden stuurde Oom Joost jullie een nieuwsbrief waarin onder meer een virtueel deversorium werd aangekondigd. Vanwege gebruik van het programma Zoom was dat door een van Oom's secondanten al lacherig tot deverZOOMium bestempeld.
Maar dat lachen is Oom Joost intussen een beetje vergaan, want na enkele heel snelle aanmelders is het akelig stil geworden op de Excel-sheet waar de aanmeldingen op binnen komen.

Vanaf 1 juni mogen we van Rutte zelfs fysiek weer met groepen van maximaal 30 bij elkaar komen (al dan niet met  mondkapjes voor).
Maar zelfs virtueel haalt Oom Joost met zijn Deverzoomium dat aantal nog bij lange na niet. Terwijl Rutte aan dat soort bijeenkomsten nu juist helemaal geen officiële beperkingen oplegt. Wij hebben alleen te maken met de praktische begrenzing van Oom's Zoom-account dat maar tot 100 gaat.
Al waren er tot nu toe maar erg weinig aanmeldingen, degenen die zich aanmeldden toonden wel meteen ongekend enthousiasme. Zo kwamen we bij de aanmeldingen de volgende spontane getuigenissen tegen;
 • Wat lief van jullie om dit te organiseren!
 • Leuk initiatief. Wij gebruiken Zoom al voor taallessen die ik volg.
 • Leuk initiatief!
 • Wat een leuk initiatief om een DeverZOOMium te organiseren
Het zou toch jammer zijn als we dat enthousiasme moeten beschamen, omdat er te weinig aanmeldingen zijn om zelfs zoiets laagdrempeligs en unieks als een Zoomsamenzijn nog enige body te geven. Afgelasten zou dan wel erg sneu zijn voor Wim en Diewer, voor Marius en Mary, voor Eric en Juri, voor Annelies, Ben en GertJan .....
Laat ze zondag 7 juni om 4 uur niet met zo'n klein groepje eenzaam in Cyberspace staan, maar kom er ook bij.
Voor de twijfelaars heeft Oom Joost nog wat pluspunten van zo'n deverZOOMium verzameld:
 • geen reistijd
 • geen reiskosten
 • je kunt vanuit de hele wereld deelnemen
 • je kunt eventueel met alleen een mobieltje meedoen
 • je hoeft geen mondkapje voor
 • je hoeft geen nette kleren aan
 • je kunt op elk gewenst moment weer ongemerkt wegsluipen
 • voortdurend volop drankjes aanwezig (uit je eigen koelkast ....)
Je kunt je nog tot uiterlijk 5 juni aanmelden. Maar voor Oom's gemoedsrust is het wel zo plezierig als je dat al wat eerder doet ....
De procedure voor het aanmelden copieert Oom Joost nog even uit zijn vorige nieuwsbrief:
Aanmelden
Ook al hoef je niet te betalen, en al hoeven er geen stoelen of maaltijden gereserveerd te worden, je moet je voor dit evenement wel aanmelden, opdat we je tijdig de toegangslink kunnen toesturen. Voor ons gemak kun je dat doen via <dit Google-formulier>.
Voor het aanmelden van voorstellen voor het houden van een verhaaltje of het tonen van foto's leek het ons handiger als je dat gewoon per e-mail doet (oomjoost@oomjoost.nl), omdat je er dan wat meer achtergronden bij kunt geven.

En ... was je de vorige nieuwsbrief kwijtgeraakt? Hier kun je die nog nalezen. Daarin vind je alle praktische details over wat Oom Joost op 7 juni van plan is.

Valete
 
Twitter
Facebook
Website
CC BY 2020 Oom Joost, Some rights reserved.


Ons mail adres is:
oomjoost@oomjoost.nl

Wil je wijzigen hoe je deze mailtjes ontvangt?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je voor deze nieuwbrief afmelden.

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Oom Joost · Jozef Israëlskade · Amsterdam, 1000NL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp