Copy

Hej, 

Vi håber at I alle passer på jer selv, og dermed os alle sammen, i denne virus ramte tid.  

Selvom Danmark netop nu gennemgår en 14 dages pause, kan du stadig få fat i Swiipe. Vi arbejder nemlig stadig - bare hjemmefra - for fortsat at kunne optimere købsoplevelsen.   

I løbet af den seneste tid har vi arbejdet hårdt på at kunne offentliggøre vores nyeste tilføjelser til Swiipe checkout. Det betyder blandt andet at vi nu er klar med udrulningen af Google Maps autocomplete til dit checkout! Derudover har vi fået et nyt bestyrelsesmedlem, og skrevet et nyt blogindlæg om hvordan du som webshopejer kan gøre dine besøgende til betalende kunder. 

Alt det, og mere til, kan du læse om i denne måneds nyhedsbrev - god læselyst!  

Google Maps integration til Swiipe checkout  

Nu kan Google Maps flytte ind i dit checkout. Vores nye integration øger konvertering, mindsker indtastningsfejl og bidrager til en hurtigere og bedre købsoplevelse.  

Funktionen tilføjer autoudfyldelse til adressefeltet i dit checkout, og hjælper derfor dine kunder hurtigere gennem købet. 

Det er gratis at benytte Google Maps autocomplete, og det er let at aktivere. Du kan følge aktiveringsguiden her.

Swiipe Checkout opdateringer
 
Vi har gjort vores checkout mere fleksibelt, da det nu er muligt at tilpasse brugerdefinerede sektioner. Hvis du f.eks. er en blomsterbutik og ønsker at indtaste leveringsdato, eller har andre specifikke indtastningsfelter, kan du nu nemt få det integreret.

Derudover, kan der vælges mellem flere loading spinners og du kan selv uploade din egen spinner. Du kan finde de nyeste opdateringer og tilpasse dem efter dine behov i dit webshops admin-panel.
Velkommen til ny stærk profil 
 
Vi er glade for at kunne byde Susanne Brønnum velkommen i vores bestyrelse. Susanne Brønnum er tidligere koncerndirektør i betalingskoncernen Nets, og hun er en af de helt tunge spillere på betalingsscenen – og er dermed også en stor inspirationskilde. Susanne bidrager, efter sine mange år i branchen, med en stærk og erfaren profil og vi er derfor ekstremt glade for at kunne byde hende velkommen om bord, som nyeste bestyrelsesmedlem. Det kan du læse mere om her

Gør dine besøgende til betalende kunder  

70% af online forbrugere forlader deres varer i indkøbskurven uden at gennemføre købet. Det svarer til at cirka 4 ud af 5 går i gang med at handle på din webshop, men dropper det uden at færdiggøre deres køb.   

Men hvorfor forlader de købet og hvad kan du gøre for at sikre din webshop flere salg?  Det kan du blive klogere på her

Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 Swiipe, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.