Copy
Katso tämä viesti selainohjelmassasi

TIEDOTE 1/23 - Tärkeää tietoa kaikille Kulkuri-asiakkaille

Varautumisesta sähkökatkosten varalle

Suomessa on kehotettu valmistautumaan sähköpulan aiheuttamiin sähkökatkoksiin. Tämän lisäksi myrskytuulet, lumen aiheuttamat vauriot sähkölinjoissa, ukkoset ja muut vastaavat ongelmat aiheuttavat useille Kulkuri-asiakkaillekin ongelmia kulunvalvontalaitteiston kanssa. Kulkuri-laitteet olisi hyvä suojata ylijännitesuojilla, ja tietokoneet UPS-varavirtajärjestelmällä, joka pitää palvelintietokoneen käynnissä pienten sähkökatkosten ajan, jolloin sähköjen palatessa järjestelmää ei tarvitse käydä erikseen käynnistämässä. 

On myös hyvä miettiä, mikä Teidän liikuntapaikallanne on paras tapa toimia sähkökatkon aikaan, kun suuri osa kuntosalilaitteista ei ole toiminnassa, mm. pidetäänkö ovia auki ja onko mahdollisessa kamerajärjestelmässä varavirtalaitteistoa. 

UPS-varavirtalaitteita, jotka suojaavat myös ylijännitteeltä, voitte tilata meiltä lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteessa https://webkulkuri.fi/tuki ja valitsemalla aiheeksi UPS-Varavirtalaitteen tilaus. Laitteen asentaminen on helppoa, koska käytännössä sen asentaminen on sama kuin asennettaisiin jatkojohto tietokoneelle ja muihin suojattaviin laitteisiin. Laitteen hinta riippuu sen tehosta mutta yleensä laitteen akku on mitoitettu kestämään minuuttien mittaiset sähkökatkokset, ja tämä on laitemalli jota voitte meidän kautta tilata 120€/kpl hintaan (alv 0%). 

Laitathan tilaukseen mukaan yrityksesi virallinen nimi, y-tunnus ja laskutus- sekä toimitusosoitteen. 

Muutoksia lisenssimaksujen laskutuksessa

Laskutamme asiakkailtamme Kulkuri lisenssimaksua, jolla katetaan ohjelmiston ja laitteiston ylläpito- ja kehityskuluja. Lisenssit laskutetaan yleensä kahden kuukauden välein, 14 pv maksuehdoin, mutta myös muista maksuehdoista voidaan sopia. Lisenssimaksu on Kulkuri-järjestelmän elinehto. Tämän johdosta lisenssimaksu on maksettava eräpäivään mennessä, ja mikäli maksu ilman erillistä sopimusta viivästyy, katkaisemme käyttöoikeuden ohjelmistoon ilman erillistä ilmoitusta. Käyttöoikeus palautetaan kun ilmoitatte maksusuorituksesta joko puhelimitse tai kirjallisesti yhteydenottolomakkeemme kautta https://webkulkuri.fi/tuki ja asian nopeuttamiseksi voitte liittää mukaan kuitin maksusta. 

Mikäli teillä on ongelmia ohjelman tai laitteiston käytössä tai havaitsette siinä puutteita, ei tämä yksistään ole peruste lisenssimaksun laiminlyöntiin. Ymmärrämme toki että elämme niukkoja aikoja, ja jos tarvitsette laskulle maksuaikaa, tulisi Teidän ottaa yhteyttä laskulla ilmoitetun huomautusajan mukaisesti kirjallisesti osoitteessa https://webkulkuri.fi/tuki ja valitsemalla aiheeksi Laskutus. Mikäli ohjelmassa, laitteistossa tai laskutuksessamme havaitaan puute tai virhe, tulee siitä tehdä kirjallinen reklamaatio osoitteessa https://webkulkuri.fi/tuki ja valitsemalla aiheeksi Vikatilanne / Huoltotilaus tai  Reklamaatio. Emme vastaanota reklamaatioita puhelimitse. 

Käyttöoikeussopimuksemme löydät osoitteesta https://webkulkuri.fi/eula

Asiaa nettiyhteyksistä

Saamme hyvin usein tukipyyntöjä tilanteesta, jossa nettiyhteys, johon Kulkuri-järjestelmä on kytketty, on vaihtunut esim. toiselle operaattorille, ja Kulkuri on lakannut toimimasta. Muutokset nettiyhteyksissä vaikuttavat Kulkurin käyttöön radikaalisti, pahimmassa tapauksessa jäädyttäen koko järjestelmän. Siksi pyydämme että olisitte yhteydessä Kulkuri tukeen ennen kuin tilaatte muutoksia internet-yhteyksiin. Näin voimme varmistua että liittymätyyppi on yhteensopiva Kulkuri-järjestelmän kanssa, ja että muutos voidaan toteuttaa ilman turhia käyttökatkoksia. 

Mikäli asetuksia joudutaan muuttamaan, veloitamme työstä normaalin tuntiveloituksemme mukaan. 

Voitte myös tilata meiltä käyttövalmiin 4G-paketin, johon kuuluu modeemi sekä liittymä (Telia). Voitte tarvittaessa lähettää meille tarjouspyynnön osoitteessa https://webkulkuri.fi/tuki

Vielä asiaa Windowsista

Windows 7 on poistumassa tuettujen käyttöjärjestelmien listalta, joten mikäli Teillä on vielä käytössänne sellainen, suosittelemme päivittämään sen uudempaan versioon. Ikävä kyllä emme vielä voi suositella myöskään uusimman Windows 11 version käyttämistä Kulkurin palvelinalustana. Mikäli teillä on kysyttävää palvelinalustoista, voitte ottakaa yhteyttä Kulkuri tukeen. 

Kiitos että olet asiakkaanamme ja luit tämän tiedotteen!

Pysy Kulkurin kyydissä somessa!

Akuutit ja ajankohtaiset viestit saat ketterimmin seuraamalla WebKulkuria Twitterissä tai Facebookissa. Löydät linkit alta.
Twitter
Facebook
WebKulkuri
Haluatko vaihtaa näiden tiedotteiden vastaanottamisen asetuksia?
Voit päivittää asetuksesi tai kirjautua ulos tältä postilistalta.

Email Marketing Powered by Mailchimp