Copy

Nieuwsbrief

Maak kennis met Fennenoord. Via deze nieuwsbrief proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van project Fennenoord. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.  Dat kan telefonisch, via email of via ons contactformulier op de website.

Nieuws

4e Oproep aan gemeente: Hier niet? Waar dan?

Wij staan open voor een andere locatie in Deventer, maar hebben die zelf niet kunnen vinden. Op 17 november 2020, op 2 juni 2021 en op 11 september 2021 hebben wij de gemeente gevraagd welke andere locatie eventueel geschikt zou zijn voor vestiging van Fennenoord. Hierop is tot op heden nog steeds geen antwoord gegeven door de gemeente. Vandaar deze 4e oproep.
lees meer >>

Fennenoord voorkomt energiearmoede

Naar nu blijkt kunnen wij flink bijdragen aan de vermindering van (het risico op) energiearmoede in Deventer. Recent onderzoek van onderzoekscentrum HCSS bracht Fennenoord tot dit nieuwe inzicht. Het bedrijf richtte zich eerder vooral op het verduurzamen van de huidige warmtenetten. Nu blijkt dat nog eens ca. 23.000 woningen in de gemeente Deventer op een eenvoudige wijze worden verduurzaamd. Tegelijkertijd worden de inwoners van Deventer ook onafhankelijker van de grillige aardgasmarkt.
lees meer >>

Fennenoord creëert ruimte op het net voor zon-op-dak

Momenteel kan er in Deventer geen groot dak met zonnepanelen meer worden aangesloten op het net. Zon- en windenergie veroorzaken een piek in de levering van elektriciteit. Het net is daar niet voldoende op berekend. Doordat Fennenoord een relatief grote elektriciteitsvraag heeft, gaat die piek van elektriciteitslevering naar beneden.
lees meer >>
view this email in your browser
Copyright © 2021 Fennenoord BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp