Copy

Nieuwsbrief & Uitnodiging

Maak kennis met Fennenoord. Wij sturen u deze Nieuwsbrief & Uitnodiging en nodigen u daarmee uit om deel te nemen aan onze werkgroepen.

Wij gaan op 18 t/m 26 augustus 2021 samen met u werken aan onderwerpen zoals geur, geluid, stikstof, biodiversiteit, verduurzaming van warmtenetten in Deventer, mede-eigenaarschap via energiecoöperaties, samen werken aan R&D, etc. Zo hopen wij uw zorgen weg te nemen, uw suggesties mee te nemen in onze bedrijfsontwikkeling en ons bedrijfsproces beter te maken voor mens en milieu.

Via deze nieuwsbrief proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van project Fennenoord. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.  Dat kan telefonisch, via email of via ons contactformulier op de website.

Uitnodigingen

Uitnodiging werkgroepen

Fennenoord kondigt aan enkele werkgroep bijeenkomsten te organiseren. Inwoners, bedrijven en belangenorganisaties zijn hiervoor van harte welkom.
lees meer >>

Uitnodiging vragenuurtjes

Heeft u vragen die u wilt stellen aan Fennenoord? Stel ze gerust via ons contactformulier of meld u aan voor ons wekelijkse vragenuurtje. 
lees meer >>

'Vraag & Antwoord' document 

Fennenoord heeft tijdens een startbijeenkomst op 22 juli 2021 veel vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u die nog steeds stellen. 
lees meer >>

Overig nieuws

Warmtenetten Deventer mogelijk in één keer verduurzaamd

Een nieuw, duurzaam warmtenet dat alle huidige warmtenetten in Deventer met elkaar moet verbinden. Met dat doel wil Fennenoord BV de komende tijd actief de samenwerking zoeken met inwoners van Deventer.
lees meer >>

Fennenoord betrekt inwoners

Fennenoord is een duurzaam bedrijf dat zich nieuw wil vestigen in Deventer. Daarbij wil de onderneming nu ook de inwoners van Deventer betrekken. Dat staat in het nieuwe participatie- en communicatieplan.
lees meer >>

Hergebruik warmte Fennenoord blijkt haalbaar

Veel partijen die betrokken zijn bij ons project hebben vragen gesteld over de haalbaarheid van levering van warmte aan warmtenetten in de stad Deventer. Fennenoord heeft daarom met steun van de Cleantech Regio onderzoek laten doen. Met positief resultaat.
lees meer >>
Infographic proces

Onafhankelijk onderzoek naar uitstoot van stikstof en CO2

Fennenoord heeft onderzoeksbureau Peutz de opdracht gegeven te berekenen welke stikstofreductie en reductie van broeikasgassen door vestiging van Fennenoord in Deventer wordt gerealiseerd.
lees meer >>

Onderzoek geurcontouren

Fennenoord heeft in juli 2021 opdracht gegeven aan onderzoeksbureau Peutz om vast te stellen aan welke geurwaarden kan worden voldaan. Eerder deed Peutz al een quickscan. Deze liet al positieve resultaten zien.
lees meer >>

Initiatiefnemers richten Fennenoord BV op

Sinds 2013 ontwikkelden we een proces waarmee uit mest groene grondstoffen en duurzame energie kan worden geproduceerd. Inmiddels werken meerdere organisaties mee aan de ontwikkeling. Vooral de laatste 2 jaren zijn, ondanks COVID-19, grote stappen gemaakt.
lees meer >>
Infographic biomassa
view this email in your browser
Copyright © 2021 Fennenoord BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp