Copy

Nieuwsbrief & Uitnodiging

Maak kennis met Fennenoord. Wij sturen u deze Nieuwsbrief & Uitnodiging en nodigen u daarmee uit om deel te nemen aan onze informatie- en discussiebijeenkomsten.

Wij vervolgen op 23 t/m 26 augustus 2021 onze bijeenkomsten om samen met u te werken aan onderwerpen zoals geur, geluid, stikstof, biodiversiteit, verduurzaming van warmtenetten in Deventer, mede-eigenaarschap via energiecoöperaties, samen werken aan R&D, etc. Zo hopen wij uw zorgen weg te nemen, uw suggesties mee te nemen in onze bedrijfsontwikkeling en waar dat kan ons bedrijfsproces beter te maken voor mens en milieu.

Via deze nieuwsbrief proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van project Fennenoord. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.  Dat kan telefonisch, via email of via ons contactformulier op de website.

Uitnodigingen

Uitnodiging bijeenkomsten

Fennenoord kondigt aan enkele informatie- en discussie-bijeenkomsten te organiseren. Inwoners, bedrijven en belangenorganisaties zijn hiervoor van harte welkom.
lees meer >>

Uitnodiging vragenuurtjes

Heeft u vragen die u wilt stellen aan Fennenoord? Stel ze gerust via ons contactformulier of meld u aan voor ons wekelijkse vragenuurtje in De Gasfabriek. 
lees meer >>

'Vraag & Antwoord' document 

Fennenoord heeft tijdens vragenuurtjes en de informatie- en discussie-bijeenkomsten veel vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u die nog steeds stellen. 
lees meer >>

Agenda bijeenkomsten

23 augustus 2021 - informatie- en discussiebijeenkomst

Wij hopen 23 augustus met elkaar te spreken over de mogelijkheden voor verduurzaming van Keizerslanden en kansen voor versterking van de biodiversiteit rondom onze nieuwe fabriek. Er is ook aandacht voor geur, stikstof en andere mogelijke zorgpunten van inwoners.
lees meer >>

25 augustus 2021 - informatie- en discussiebijeenkomst

Op 25 augustus hebben we het over mogelijkheden voor uitbreiding van de bestaande warmtenetten, verbetering van de leveringszekerheid van warmte en kansen voor de Deventer Binnenstad. Er is ook aandacht voor geur, stikstof en andere mogelijke zorgpunten van inwoners.
lees meer >>
Infographic proces

24 augustus 2021 - informatie- en discussiebijeenkomst

Wij willen ons vestigen op Bergweide 5. Dat biedt kansen voor samenwerking met buurbedrijven, warmtelevering, R&D, ontwikkeling van producten en diensten. De focus ligt op Bergweide 3, 4 en 5.  Er is ook aandacht voor geur, stikstof en andere mogelijke zorgpunten van inwoners.
lees meer >>

26 augustus 2021 - informatie- en discussiebijeenkomst

Fennenoord heeft in korte tijd veel bijeenkomsten georganiseerd. Ook zijn er veel vragenuurtjes ingepland. Samenspel met stad en inwoners vinden we belangrijk. Denk aan werkgelegenheid, scholing, communicatie. Er is ook aandacht voor geur, stikstof etc..
lees meer >>
Infographic biomassa
view this email in your browser
Copyright © 2021 Fennenoord BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp