Copy
Bekijk deze mail online

Beste <<First Name>>,

Iedere maand houden wij u graag op de hoogte van alle belevenissen en nieuwtjes bij SOEF. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november

 

Corona maatregelen

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het aantal besmettingen met het coronavirus toch weer begint op te lopen. Naar aanleiding van de persconferentie zijn er voor de kinderopvang vooralsnog geen aanvullende maatregelen. Echter willen we voorkomen dat we door een besmetting personeelstekort hebben of dat we een groep moeten sluiten. Vandaar dat we jullie als ouder/verzorgers willen vragen om de volgende maatregelen in acht te nemen.
- Brengen en halen zo kort mogelijk en wij willen u vragen buiten te wachten.
- Mocht u toch even naar binnen gaan verzoeken wij u een mondkapje te dragen. 
- Houdt te allen tijde rekening met de 1.5 meter afstand tot onze medewerkers. 
- Indien u klachten heeft blijft u thuis en haalt een ander gezinslid de kinderen op.

 

BAK reizen

Inmiddels is het vele kinderen en hun ouders bekend dat wij sinds het nieuwe schooljaar een samenwerking zijn aangegaan met Bak reizen. Zij helpen ons 4 dagen in de week bij het ophalen van de kinderen vanuit de Vroonermeer. 
 
Tijdens de herfstvakantie zijn wij onder andere lekker gaan uitwaaien op het strand, tijdens de wandeling over het strand vonden de kinderen een kwal. 

EHBO-diploma

In september heeft team-SOEF met succes de herhaal cursus afgerond. Ook het komende jaar zijn de kinderen weer in veilige handen bij ons. 
 

Decemberfeest

Zoals wij in de vorige nieuwsbrief hebben aangekondigd organiseren wij op 17 december vanaf 17:00 uur een decemberfeest. Het feest zal bestaan uit een activiteit voor ouders en kinderen met aansluitend een maaltijd, een drankje en een leuke presentie. Om inzicht te krijgen in het aantal deelnemers willen wij u vragen zich alvast aan te melden via deze link. Wij streven ernaar de kosten zo laag mogelijk te houden en verwachten €5 per persoon te vragen.
Studiedagen komende periode:
24 december studiemiddag alle scholen

Vakanties komende periode:
Kerstvakantie van 27 december 2021 t/m 6 januari 2022

Wij horen het graag als u op bovengenoemde dagen gebruik wilt maken van SOEF.
Facebook
Website
Instagram
© 2020  | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp