Copy
Bekijk deze mail online

Beste SOEF familie,


De zomervakantie vliegt om, inmiddels zitten we op de helft en we hebben allemaal ontzettend kunnen genieten van het mooie weer.  Bij SOEF genieten we volop van de zon, in de ochtend maken we een uitstapje naar het strand, het bos, de duinen of u kunt ons vinden bij een van de speeltuinen in de buurt. Voor de komende weken hebben we weer leuke uitstapjes op de planning staan. 

Wij willen de volgende onderwerpen graag bij u onder de aandacht brengen:
  • Kermis Koedijk
  • Vakantie Jeroen
  • Insmeren en wateractiviteiten
     

Kermis Koedijk

De kermis en de gondelvaart in Koedijk kunnen dit jaar weer doorgaan, na een afwezigheid van 2 jaar is dat erg mooi nieuws.
De kermis  is van 18 t/m 21 augustus en de attracties staan op de parkeerplaats van SV Koedijk. van 15 t/m 22 augustus zult u hinder ondervinden bij het parkeren van de auto, wij willen u vragen uw auto in de omliggende straten te parkeren op een geschikte plek. 

 

Vakantie Jeroen

De aankomende twee weken heeft Jeroen vakantie. Vriendelijk verzoek om in de periode van 6 t/m 21 augustus voor vragen of aan-/of afmeldingen contact op te nemen met Jake op nr. 06 53 71 22 18
 

Insmeren en wateractiviteiten

Op warme dagen spelen wij eigenlijk altijd wel met water. Geeft u uw kind(eren) een droogsetje en/of een handdoek mee? 
Wij zorgen ervoor dat de kinderen na de lunch worden ingesmeerd en bij tijds de schaduw in gaan voor een rustmomentje / verkoeling.
Ter info: Wij gaan ervan uit dat de kinderen `s ochtends thuis al worden ingesmeerd, voordat zij naar SOEF worden gebracht.


Met sportieve groet,

Team SOEF
Facebook
Website
Instagram
© 2022 | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp