Copy
Bekijk deze mail online

Beste SOEF familie,


Het duurt nog even, maar het aftellen naar de zomervakantie is al begonnen. We sluiten daarmee een bijzonder schooljaar met corona, quarantaines en lockdowns af. Ondanks de corona kijken wij met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar, wij hebben ons versterkt met 2 nieuwe collega's. We hebben meer kinderen mogen verwelkomen, veel leuke activiteiten ondernomen met als klap op de vuurpijl de verjaardagsweek, waarbij de kinderen over een stormbaan konden van maar liefst 21 meter. 

Wij delen via deze nieuwsbrief graag de volgende onderwerpen. Neemt u even de tijd?
  • Aanmelden zomervakantie
  • Camping SOEF
  • Warm weer
  • Zelfstandigheidscontracten
  • Verjaardagsweek
     

Aanmelden zomervakantie

Zoals gezegd staat de zomervakantie al weer bijna voor de deur, heeft u uw kinderen al aangemeld? Het is voor ons en voor de kinderen van essentieel belang dat wij weten welke kinderen en hoeveel kinderen er komen per dag. Zodat wij ons goed kunnen voorbereiden om bijv. leuke uitjes te ondernemen, maar ook om ervoor te zorgen dat wij met voldoende collega's zijn. Aanmelden graag via: info@bsosoef.nl
 
Camping SOEF
Wij zijn bezig met de voorbereidingen voor het slaapfeestje bij SOEF, dat plaats vind van vrijdag 8 op zaterdag 9 juli dit jaar. Ook dit jaar willen wij er weer een mooie ervaring van maken voor alle aanwezige kinderen en hun ouders.

Aanmelden voor camping SOEF
Dat kan via deze link

Camping SOEF is open vanaf 17:00 uur tussen 17:00 en 17:45 uur hebben jullie de tijd om de tenten op te zetten. Dit jaar zullen wij met alle kinderen buiten slapen, het is dus raadzaam om jullie tent van zolder te halen of opzoek te gaan naar een tent. Iedereen dient zelf een tent te regelen. 
Na het opzetten van de tenten zullen wij voor het avond eten zorgen en een leuke activiteit. 
Zaterdag ochtend gaan wij met de kinderen ontbijten en tussen 9:15 en 10:00 uur worden alle tentjes door ouders en kinderen opgeruimd en aansluitend is er een ouder-kind groepsactiviteit. We sluiten af met een gezamenlijk hapje en om 13:00 uur is het feest afgelopen. 

Kosten
Wij proberen de kosten voor u als ouder zo laag mogelijk te houden, wij verwachtten dat het €15-€20 per kind kost.

Wij willen u als ouder vragen om samen met uw zoon of dochter te komen slapen, zonder de hulp van ouders is het slaapfeestje niet te realiseren. Daarnaast kunnen wij ook nog hulp gebruiken bij andere taken, mocht u ons willen helpen kunt u dit laten weten door ons een mailtje te sturen op: info@bsoef.nl

 
Warm weer

De zomer staat voor de deur en het mooie weer is weer in aantocht. Deze week genieten wij al volop van de zon en wij willen u vragen om bij temperaturen rond de 25 graden uw zoon of dochter extra kleding en een handdoek mee te geven. Zodat wij op deze dagen af kunnen wijken van het weekthema en de verkoeling op kunnen zoeken met waterspellen. 
Op deze dagen smeren wij de kinderen in zodra ze uit school komen, mocht uw zoon of dochter eigen zonnebrand gebruiken dan deze graag meegeven op zonnige dagen. 
De kinderen genieten erg van de zandberg. Er worden kastelen gebouwd, stressballen gemaakt en de kinderen graven elkaar in met onze nieuwe scheppen. 
Zelfstandigheidscontracten
Zoals eerder in de nieuwsbrief aangegeven zijn wij begonnen met het ondertekenen van de zelfstandigheidscontracten. Tijdens het ondertekenen werden wij er door een ouder op gewezen dat het contract niet helemaal duidelijk was. Om onduidelijkheid te voorkomen hebben wij besloten de contracten aan te passen, dit houd in dat de ouders die al een contract ondertekend hebben dit nogmaals mogen doen samen met hun zoon of dochter. Wij zullen jullie hiervoor uitnodigen in de komende week. 
 
Verjaardagsweek
Met veel plezier kijken wij terug op de verjaardagsweek, wat hebben wij samen met de kinderen genoten van de stormbaan, pannakooi, ijsjes, chips en de limonade! Wat een heerlijke feestweek. Fantastisch om te zien hoe u als ouder ook enthousiast over de stormbaan ging, de kinderen genoten hier zichtbaar van en wij van team SOEF genoten mee. 
Namens de kinderen willen wij jullie hartelijk bedanken, dankzij jullie bijdragen in combinatie met die van SOEF hebben wij er een mooie feestweek van kunnen maken.
Studiedagen komende periode:
23 juni - Liereland, Vroonermeerschool, de Cilinder
1 juli studiedag de Lierenland

Vakanties komende periode:
20 t/m 24 juni Erasmus
15 juli tot en met 26 augustus 
Zomervakantie

Met sportieve groet, 

Team SOEF
Facebook
Website
Instagram
© 2022 | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp