Copy
Bekijk deze mail online

Beste <<First Name>>,

Iedere maand houden wij u graag op de hoogte van alle belevenissen en nieuwtjes bij SOEF. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart. 
Want ook de afgelopen maand is er weer het een en ander positief veranderd bij SOEF. 

Wij willen de volgende onderwerpen graag met u delen:
  • Update tegemoetkoming ouderbijdrage
  • Aanmelden en brengen tijdens studiedag en vakanties
  • Nieuwe SOEF-toppers
  • Verjaardagsweek

Update tegemoetkoming ouderbijdrage

Ouders die tijdens de derde sluitingsperiode van de buitenschoolse opvang (tussen 21 december 2021 en 9 januari 2022) kinderopvangtoeslag ontvingen én de eigen bijdrage in deze periode hebben doorbetaald, ontvangen daarvoor een tegemoetkoming vanuit de overheid.

Op basis van de kinderopvangtoeslaggegevens wordt op 1 mei 2022 de hoogte van de tegemoetkoming bepaald. Ouders kunnen tot 30 april 2022 hun kinderopvangtoeslaggegevens actualiseren bij de Belastingdienst/Toeslagen, zodat de tegemoetkoming aansluit op wat zij aan eigen bijdrage hebben betaald. Het is van belang dat ouders hun kinderopvangtoeslaggegevens actualiseren voor de jaren 2021 en 2022. Naar verwachting ontvangen ouders deze tegemoetkoming medio juni 2022 automatisch van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) op hun betaalrekening.

Ouders die via de gemeente gebruik maken van de buitenschoolse opvang (BSO), kunnen voor de tegemoetkoming terecht bij hun gemeente. Ouders die zonder overheidsvergoeding gebruikmaken van de BSO krijgen zo spoedig mogelijk via Rijksoverheid.nl meer informatie over de tegemoetkoming.

Aanmelden en brengen tijdens studiedagen en vakanties

Wij willen graag bij u onder de aandacht brengen dat u uw zoon of dochter dient aan te melden voor studiedagen en vakanties, doet u dit niet dan gaan wij er vanuit dat uw kind niet naar SOEF komt op de betreffende dag. Tijdens studiedagen en vakanties gaan wij graag op pad in de ochtenden, als er onverwachts meer kinderen zijn dan gepland kan dit ervoor zorgen dat onze planning niet door kan gaan. 

Daarnaast willen wij u vragen om uw kinderen tussen 7:30 en 9:00 uur te brengen, dan kunnen wij na 9:00 uur met de kinderen lekker op pad gaan en zijn we met de lunch weer terug. 

Danny
Michiel

Nieuwe SOEF-toppers

Met gepaste trots willen wij u mededelen dat het ons is gelukt om twee nieuwe SOEF-toppers te vinden die ons team komen versterken. Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om 1 teamlid boventallig te laten werken zodat wij in geval van ziekte, overmacht of vakanties dit binnen het team op kunnen vangen. Het 2e teamlid zorgt ervoor dat de ontstane wachtlijsten weggewerkt konden worden en er weer nieuwe kinderen bij SOEF kunnen starten. 


Danny en Michiel stellen zichzelf graag aan u voor:

Danny:
Ik ben Danny, woonachtig in Schagen en ben sinds 1 februari werkzaam bij SOEF. Ik heb de studie Social Work afgerond. In mijn vrije tijd zwem ik graag, kijk ik graag voetbal en doe ik zeer regelmatig spelletjes met mijn vrienden/vriendin.

Hiervoor werkte ik bij een andere BSO, maar ben hier aan de slag gegaan omdat de werkwijze van SOEF heel goed bij mij past. Ik hou er van om lekker te kunnen ravotten met de kinderen, thema activiteiten te bedenken en de kinderen een leuke tijd te bezorgen.

Michiel:
Hoi, Ik ben Michiel Adriani 39 jaar en sinds kort werkzaam bij BSO SOEF. Mijn hobby's zijn voetballen en houtbewerken. Ik woon samen met mijn vriendin Tessa en 2 jongens Sebastiaan en Benjamin in IJmuiden. Mijn lievelingskleuren zijn blauw en geel en ik heb een hond genaamd Gijs. Ik hoop jullie graag te zien in de huiskamer van SOEF.

Verjaardagsweek

Zoals u wellicht weet hebben wij er bij SOEF voor gekozen om de verjaardagen van de kinderen op een andere manier vorm te geven. één week per jaar vieren wij met z'n alle de verjaardagen van alle kinderen en de medewerkers. Vorig jaar hebben wij een groot feest gehad met een stormbaan, limonade en chips en ook dit jaar staat de verjaardagsweek weer op onze planning. Wij willen u als ouder vragen een vrijwillige bijdrage te doen aan deze verjaardagsweek, Samen met een bijdrage van SOEF kunnen wij dan een feest maken van de verjaardagsweek🎉
De verjaardagsweek is gepland in de week van 16 t/m 20 mei.

De eigen bijdrage kunt u overmaken naar: NL 67 RABO 0341 4872 52
tnv BSO SOEF o.v.v. Verjaardagsweek
Studiedagen komende periode:
- 15 maart Erasmus
- 25 maart Erasmus
- 30 maart Liereland
- 30 maart Cilinder vanaf 12:30 uur
- 1 april Lispeltuut, Erasmus & de Cocon
- 6 april Erasmus

Mochten er vragen, op-/aanmerkingen ontstaan dan weet u ons te vinden.

Met sportieve groet,

Team SOEF
Facebook
Website
Instagram
© 2020  | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp