Copy
Bekijk deze mail online

Beste SOEF familie,

Iedere maand houden wij u graag op de hoogte van alle belevenissen en nieuwtjes bij SOEF. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van april. 
Wij kijken met veel plezier terug op het paasfeest. Het weer was perfect, er hing een gezellige sfeer en alle paaseieren zijn gevonden door de kinderen.
De afgelopen weken hebben we heerlijk weer gehad, wat ervoor zorgt dat het buiten spelen nog net even lekkerder en leuker is en nu is het voor de meeste scholen alweer tijd voor de meivakantie. Wij hebben er zin in!

Graag delen we in deze nieuwsbrief met u de volgende onderwerpen:
  • Meivakantie
  • Verjaardagsweek
  • Foto's Paasfeest
  • Team SOEF

Meivakantie

Wij zijn de gehele meivakantie geopend van 7:30 - 18:30 uur. Behalve op koningsdag, dan zijn wij gesloten. Wij willen u vragen om uw kind(eren) tussen 7:30 en 9:00 uur te brengen, dan kunnen wij na 9:00 uur met de kinderen op pad gaan en zijn we met de lunch weer terug.

Aanmelden:
Wilt u er aan denken uw kind(eren) aan te melden voor de meivakantie via info@bsosoef.nl. Doet u dit niet dan gaan wij er vanuit dat uw kind niet naar SOEF komt op de betreffende dag. Tijdens studiedagen en vakanties gaan wij graag op pad in de ochtenden, als er onverwachts meer kinderen zijn dan gepland kan dit ervoor zorgen dat onze planning niet door kan gaan. 

 
 
Verjaardagsweek

Wij willen de verjaardagsweek nogmaals bij u onder de aandacht brengen. Een aantal ouders heeft inmiddels al een bijdrage gedaan maar wellicht dat het aan uw aandacht ontschoten is, vandaar een reminder. Vorig jaar hebben wij tijdens de verjaardagsweek een groot feest gehad met een stormbaan, limonade en chips en ook dit jaar staat er weer een mooie week op onze planning. Wij willen u als ouder vragen een vrijwillige bijdrage te doen aan deze verjaardagsweek, Samen met een bijdrage van SOEF kunnen wij er dan weer een mooi feest van maken🎉
De verjaardagsweek is gepland in de week van 16 t/m 20 mei.

De eigen bijdrage kunt u overmaken naar: NL 67 RABO 0341 4872 52
tnv BSO SOEF o.v.v. Verjaardagsweek

Foto's Paasfeest

Naast een gezellige avond heeft ons paasfeest ook leuke foto's opgeleverd. Een flink aantal gezinnen ging bij aankomst op de foto met onze eigen paashaas, super leuk! Deze foto's zijn terug te vinden op deze pagina.

* De foto's staan op een beschermde drive en alleen vindbaar via de link, i.v.m. de privacy zullen we de foto's aan het einde van de meivakantie weer verwijderen. 
 
Kinderen samen met hun ouders tijdens het levend kwartet
Opzoek naar de paaseieren🐰🥚
Team SOEF:
Op onze website kunt u alle teamleden zien en op welke dagen zij werken. Via deze link komt u op de betreffende pagina terecht.
Studiedagen komende periode:
25 mei studiemiddag (vanaf 12:30) de Cilinder
27 mei studiedag alle scholen
30 mei studiedag de Zandloper

Vakanties komende periode:
25 april t/m 29 april meivakantie
Vroonermeerschool, de Vlieger, de Cilinder, Liereland, Zandloper, Cocon & de Erasmus

2 t/m 6 mei meivakantie
Alle scholen

Wij gaan er met elkaar een mooie vakantie van maken! Iedereen die weggaat wensen wij een fijne vakantie toe!

Met sportieve groet,

Team SOEF
Facebook
Website
Instagram
© 2022 | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp