Copy
Bekijk deze mail online

Beste SOEF familie,

De vakantie ligt inmiddels al even achter ons en de kinderen zijn weer gewend aan het school, BSO en sport ritme. 
 

Herfstvakantie

De herfstvakantie staat al weer bijna voor de deur, heeft u uw kinderen al aangemeld? Het is voor ons en voor de kinderen van essentieel belang dat wij weten welke kinderen en hoeveel kinderen er komen per dag. Zodat wij ons goed kunnen voorbereiden om bijv. leuke uitjes te ondernemen, maar ook om ervoor te zorgen dat wij met voldoende collega's zijn. Aanmelden graag via: info@bsosoef.nl
 

Decemberfeest

Wij kijken met veel plezier terug op het decemberfeest in 2021. Ook dit jaar willen wij weer een decemberfeest organiseren, aangezien de decembermaand altijd erg druk is willen wij de datum alvast voorleggen. 

Vrijdag 16 december tussen 17:00 tot 19:30 uur

Ter zijner tijd volgt er meer informatie en krijgt u meer informatie over hoe en waar u zich kunt aanmelden.

 

Zelfstandigheidscontracten

Zoals in onze vorige nieuwsbrief aangekondigd hebben wij de afgelopen periode met veel van de ouders en hun kind(eren) een zelfstandigheidscontract ondertekend. Deze contracten geven uw zoon of dochter met minimaal een A-zwemdiploma de mogelijkheid om zonder toezicht samen met een vriendje of vriendinnetje op het terrein van SOEF te spelen. Met veel van u hebben we deze contracten inmiddels ondertekend. Heeft u dit nog niet gedaan en is uw kind in het bezit van minimaal een A-zwemdiploma en gaat u ermee akkoord dat uw zoon of dochter zonder toezicht op het terrein kan spelen? Willen wij u vragen dit aan te geven bij een van onze collega's zodat zij u kunnen helpen bij het ondertekenen van het contract.
 
De kinderen tijdens een potje fopbal.

Weekthema's

Zoals u van ons gewend bent, bieden wij de kinderen wekelijks een variërend sport en spel aanbod aan. Hiervoor maken wij jaarlijks een planning, de planning voor het komende schooljaar hebben wij rond en deze is via deze link te bekijken. De planning is de rode draad, het kan voorkomen dat wij hiervan afwijken in verband met het weer bijvoorbeeld. 
 

Stagiaires

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat is traditiegetrouw een periode waarin jongeren op het MBO opzoek gaan naar een nieuwe stageplaats. Dit jaar hebben wij vooralsnog twee nieuwe stagiaires die al zijn begonnen en wij hebben een gesprek gepland met een derde student die graag bij ons wil stage lopen. Het schema van onze stagiaires ziet er als volgt uit:
  • Dinsdag en donderdag - Jort
  • Woensdag Dylan
Beide studenten volgen de opleiding Sport en Bewegen en zijn bij SOEF te herkennen aan hun blauwe Sport en Bewegen kleding. Wij willen u hier graag van op de hoogte brengen. 
Studiedagen komende periode:
24 okt. Studiedag de Zandloper & de Erasmus
2 nov. Studiemiddag Liereland (vanaf 12:30 uur)
7 nov. Studiedag Erasmus
8 nov. Studiedag de Lispeltuut
10 nov. Studiemiddag de Cilinder (vanaf 12:30 uur)
14 nov. Studiedag de Cocon
22 nov. Studiedag Liereland
23 nov. Studiedag Vroonermeerschool

Vakanties komende periode:
Herfstvakantie alle scholen
17 t/m 21 oktober.

Wilt u tijdens studiedagen of de herfstvakantie gebruik maken van SOEF? Aanmelden kan via info@bsosoef.nl

Met sportieve groet, 

Team SOEF
Facebook
Website
Instagram
© 2022 | BSO SOEF

Klik
hier om geen mails meer te ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BSO SOEF · Saskerstraat 164 · Koedijk, Noord-Holland 1831 CP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp